INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

OFICIAL Cristiano Ronaldo pleacă ACUM de la Manchester United! Contract reziliat de comun acord + Prima reacție a portughezului

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United // FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 19:41 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 20:05

Manchester United a anunțat în această seară că portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani), aflat la CM 2022, nu va mai fi jucătorul echipei lui Erik Ten Hag.

„Diavolii” au emis în această seară un comunicat prin care anunță că starul portughez nu mai este jucătorul lor, contractul acestuia fiind reziliat de comun acord.

Cristiano Ronaldo, în locul lui Benzema?! Ce propunere ar fi primit Real Madrid din partea starului portughez
REAL MADRID
Cristiano Ronaldo, în locul lui Benzema?! Ce propunere ar fi primit Real Madrid din partea starului portughez

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United

Ronaldo și-a început a doua aventură la United în vara lui 2021, când a fost adus de la Juventus.  În acest sezon, Ronaldo a bifat 16 partide, reușind 3 goluri. Acesta a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik Ten Hag, iar olandezul l-a ținut mai mult pe bancă.

El a mai jucat pentru „diavoli” în perioada 2003-2009, când a fost transferat de la Sporting Lisabona.

Ronaldo va pleca de la United! 

Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat. 

Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui și familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren 

- comunicat Manchester United

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo a avut un prim mesaj după despărțirea de United. 

„După discuțiile cu cei de la Manchester United, am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Iubesc Manchester United și iubesc fanii. Asta nu se va schimba niciodată. Simt că e timpul să caut o nouă provocare. Îi urez cele mai bune lui Manchester United”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo l-a atacat pe Ten Hag 

Într-un interviu acordat recent lui Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a avut un discrus dur la adresa managerului Erik Ten Hag. În plus, acesta a criticat și clubul.

„Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat.

De când a plecat Sir Alex Ferguson, clubul nu a evoluat deloc. Progresul e zero. Nimic nu s-a schimbat. Nici măcar piscina, jacuzzi-ul, sala de forță. Parcă s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm.  Fanii ar trebuie să știe adevărul de la mine. 

Vreau ce e mai bine pentru Manchester United. Dar sunt anumite lucruri în interiorul clubului care nu te lasă să ajungi la nivelul lui City, Liverpool și, mai nou, Arsenal.

N-am putut să fac pregătirea de vară din cauza unei probleme de familie. Conducătorii nu m-au crezut, asta m-a durut. Am stat o săptămână în spital, dar ei s-au îndoit de cuvintele mele.  Fetița mea nou-născută a fost bolnavă, a trebuit să fiu acolo pentru familia mea. N-o să neglijez niciodată sănătatea familiei mele pentru fotbal! Niciodată! Nici acum, nici peste 10 ani”, a spus Cristiano Ronaldo.

VIDEO Cifrele lui Cristiano Ronaldo în sezonul 2022-2023

Citește și: 

Belgienii sunt revoltați » „Centralul” anchetat pentru corupție arbitrează la al doilea Mondial

Concluziile lui Messi după Argentina - Arabia Saudită: „Nu ne așteptam la asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Iulian1975
Iulian1975  •  22 Noiembrie 2022, 23:06
Postat de Iulian1975 pe 22 Noiembrie 2022, 22:57

BINE,MAI ENIGMATICULE.ESTI UN MARE DISCIPOL AL ZILELOR NOASTRE.TE INTRECI IN PROFETII CU NOSTRADAMUS.PROBABIL ESTI MAI REALIZAT IN VIATA DECAT RONALDO.DACA TU AI AJUNS SA RAZI CA UN CIOB DE OALA SPARTA.NOAPTE BUNA

NU STIU CINE ESTI DE VORBESTI LA MISTO DE RONALDO.PROBABIL ESTI MAI REALIZAT OMENESTE DECAT EL,SAU POATE NU ESTI DECAT UN CIRCAR DE TOMBEROANE

Iulian1975
Iulian1975  •  22 Noiembrie 2022, 23:02

PROBABIL ACEST ENIGMATIC DISCIPOL DIN ZILELE NOASTRE ESTE MAI REALIZAT IN VIATA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE DECAT RONALDO.DACA UN CIOB DE OALA SPARTA RADE DE RONALDO.NOAPTE BUNA ENIGMATICULE NOSTRADAMUS

Iulian1975
Iulian1975  •  22 Noiembrie 2022, 22:57
Postat de enigmaticul pe 22 Noiembrie 2022, 22:28

Măi ”Iulică” fraierică, ți-a cerut cineva părerea? Aici este vorba de fotbal, nu de fani, dacă pricepi! Da? MU nu l-a luat pe Cristinel pentru fani(chiar dacă generează bani), ci pentru a juca fotbal, l-a luat, dar mintea ta nu are cum să priceapă. Ori fotbal, Cristinel a cam uitat să mai joace( la cei 38 ani), de vreo 2 ani.

BINE,MAI ENIGMATICULE.ESTI UN MARE DISCIPOL AL ZILELOR NOASTRE.TE INTRECI IN PROFETII CU NOSTRADAMUS.PROBABIL ESTI MAI REALIZAT IN VIATA DECAT RONALDO.DACA TU AI AJUNS SA RAZI CA UN CIOB DE OALA SPARTA.NOAPTE BUNA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează