INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA FIFA

Domnul Giumbuşluc :) Leo Messi a cucerit de patru ori Ballon d'Or cu stilul său fantastic, de carnaval

Messi, smockingul cu buline şi Balonul de Aur. Al patrulea. Cîte urmează? // Foto: Reuters +4   FOTO
Messi, smockingul cu buline şi Balonul de Aur. Al patrulea. Cîte urmează? // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 ianuarie 2013 22:05

Unii au considerat ridicole bulinele de pe sacoul şi papionul fenomenului Barcelonei, dar creatorii de modă cred că Dolce&Gabbana "au dat lovitura. O splendidă interpretare a personalităţii lui Messi".

Acesta este fotbalul în viziunea lui Leo Messi: un zîmbet. Şi jucăuşul argentinian ne-a făcut să zîmbim cînd a păşit luni seară pe scena Casei Congreselor din Zurich pentru al 4-lea său Balon de Aur.

"Clovn" sau "cea mai bună alegere"?
Renunţase la clasicele sacouri de catifea purtate la ceremoniile din 2011 şi 2012. Era îmbrăcat într-un smocking amuzant, negru cu buline albe, purtînd un papion în aceeaşi notă neconvenţională şi cămaşă albă, o combinaţie neaşteptată marca faimoasei case Dolce&Gabbana ce a împărţit lumea în două tabere. A celor care cred că "starul Barcelonei a fost ridicol, a semănat cu un clovn" şi a specialiştilor ce elogiază ideea D&G. "A fost cel mai îndrăzneţ model al colecţiei celebrilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana", a remarcat cotidianul catalan Mundo Deportivo.

"Messi ne-a binedispus din nou"
Cunoscutul creator român Adrian Oianu, 45 de ani, şcolit în Statele Unite, a fost frapat de "ţinuta elegantă şi nonconformistă aleasă pentru cel mai mare jucător din toate timpurile. Un unicat plecat din rigurozitatea clasicului tuxedo transformat într-o splendidă interpretare a personalităţii lui Messi".

Ce au gîndit D&G? "Cum e Leo? Vesel, plin de giumbuşlucuri, un carnaval al fotbalului. Excepţional fără să facă eforturi, se distrează în timpul meciurilor şi încîntă spectatorii, îi binedispune! Atunci, să ne jucăm! Şi iată ce au creat! Smocking cu buline! L-au îmbrăcat ca o mănuşă pe Messi! A fost o excelentă decizie din punctul de vedere al designerului. Messi ne-a binedispus din nou".

"Iată-mă! Eu sînt Leo Messi!"
Adrian Oianu a încheiat pledoaria: "În nici un caz nu a fost un tuxedo realizat în bătaie de joc. Cine spune acest lucru înseamnă că nu se pricepe".

Şi Leo cum comentează? Simplu: "Iată-mă! Eu sînt Leo Messi!".

"Acesta este Messi pe teren. Vesel, pus pe şotii, nonconformist. Iar smockingul de la Zurich e imaginea lui. Dolce&Gabbana s-au jucat şi i-au găsit ţinuta perfectă ce îi accentuează caracterul" (Adrian Oianu, creator de modă)

"Sîntem fericiţi că numele casei noastre se leagă de Messi. Talent, pasiune, naturaleţe, totul mereu împreună cu un zîmbet plin de candoare" (Domenico Dolce, creator de modă)

"Am fost întotdeauna atras de stilul Dolce&Gabbana şi de imaginea sofisticată pe care o proiectează" (Leo Messi, jucătorul anului în 2009-2012)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Liță Dumitru pariază pe Daniel Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. 10 procente peste!”
Superliga
Marele Liță Dumitru pariază pe Daniel Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. 10 procente peste!”
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (11)
andystar
andystar  •  10 Ianuarie 2013, 02:18

Leo Messi un caracter adevarat !

subiectiv777
subiectiv777  •  09 Ianuarie 2013, 14:13

ok, astept sa-l vad si pe CTP intr-un smocking ca asta. Ca, la cat de zglobiu e, i se potriveste!

dragao30
dragao30  •  09 Ianuarie 2013, 13:33
Postat de plischi pe 09 Ianuarie 2013, 07:54

oameni buni! baiatul nu este un filozof, ci cel mai mare fotbalist "de pana acum" (in niciun caz nu "din toate timpurile", asa cum afirma unii care nu inteleg termenul corect, fiindca exista timpul trecut, timpul prezent si cel viitor si poate aparea oricand vreun fotbalist mai mare ca actualul star argentinian. amintitzi-va de maradona, care nici el nu demonstra sobrietate printre semenii sai, de ronaldo (nu cel de azi), asa ca sa-i dam cezarului doar ce-i al lui, nu si ce apartine de jung.

maestre termenul este foarte corect folosit ptr ca asemeni teoriei lui einstein care apropo este verificata de experti timpul este unul singur adica este si prezent si viitor si trecut totul depinde numai de spatiu si de modul de a percepe timpul dar el este unul singur. poti sa reflectezi asupra teoriilor lui einstein si nu ii mai face pe altii nestiutori inainte sa stii ce zici . asa ca messi este cel mai mare jucator din toate timpurile ptr ca timpul este unul singur. se mai putea spune din totdeauna. si messi chair este si sper sa ma incante la fel cum a facut-o pana acum. in rest am un singur sfat nu mai cataloga oamenii mc frumos

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close