INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Englezii trag concluzii îngrijorătoare pentru Radu Drăgușin, după al șaselea meci la rând ca rezervă

Radu Drăgușin ar putea începe să regrete că n-a ales Bayern sau Napoli în ianuarie / Foto: Imago
Radu Drăgușin ar putea începe să regrete că n-a ales Bayern sau Napoli în ianuarie / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 18:11 / Actualizat luni, 06 mai 2024 19:22

Radu Drăgușin (22 de ani), stoperul lui Tottenham, și-a egalat recordul negativ de la Sampdoria din toamna lui 2021, cu 6 meciuri la rând ca rezervă nefolosită. Presa londoneză scrie că „românul ar putea să plece, după ce s-a trezit că joacă un rol secundar la Spurs”.

Speranțele ca Radu Drăgușin să mai joace în acest sezon sunt din ce în ce mai mici. Duminică, fundașul român a privit din nou de pe margine cum Tottenham a fost surclasată de Liverpool, 2-4 pe „Anfield Road".

E a șasea oară consecutiv când jucătorul pentru care s-au plătit 25 de milioane de euro și alte 6 eventuale milioane ca bonusuri a rămas rezervă neutilizată. Nu i s-a mai întâmplat o așa serie negativă de pe vremea când era la Sampdoria, împrumutat de la Juventus, între 12 septembrie și 17 octombrie 2021!

Concluzii îngrijorătoare pentru Radu Drăgușin la Tottenham: „Perioadă neplăcută, plecare prematură?"

Semnalele care vin dinspre Ange Postecoglou nu sunt deloc bune și presa a sesizat acest lucru, încercând să găsească explicații pentru această situație. Publicația One Football scrie că „viitorul lui Drăgușin e nesigur, din cauza rigidității tactice a managerului.

Din mijlocul mulțimii, la petrecerea de promovare, Dennis Man a avut un mesaj: „Asta vă întrebați? SI!”
STRANIERI
Din mijlocul mulțimii, la petrecerea de promovare, Dennis Man a avut un mesaj: „Asta vă întrebați? SI!”

Aventura sa la Spurs s-a lovit de un zid care l-ar putea determina pe român să se gândească la o plecare prematură. De când s-a transferat, în ianuarie, de la Genoa, perioada trăită de român la formația din nordul Londrei a fost oricum, însă numai plăcută, nu!".

229de minute a strâns din șase meciuri Radu Drăgușin în acest sezon la Tottenham în campionat, aproape cât a jucat în Cupa Italiei la Genoa!

Drăgușin, doar de două ori titular la Spurs!

Aceeași sursă a aruncat vina și pe „rigiditatea tactică a lui Postecoglou, care poate fi privită ca un factor important pentru situația lui Drăgușin. Greco-australianul nu vrea să renunțe la sistemul cu patru fundași și să treacă la apărare în trei, în care Radu Drăgușin evolua constant la Genoa.

În pofida calităților sale, românul s-a trezit pus să interpreteze un rol secundar, cu doar două apariții la Tottenham ca titular până acum. Această lipsă de minute se perpetuează, chiar dacă The Spurs acuză grave probleme în apărare".

Nu e nicio îndoială că Drăgușin se aștepta să evolueze mai mult decât o face. Acum, sigur se întreabă dacă decizia de a semna cu Tottenham a fost cea corectă
Spurs Web, agenție engleză

„Riscă să piardă un tânăr cu potențial?"

Tottenham are șanse destul de mici să recupereze handicapul de 7 puncte față de Aston Villa (chiar cu un meci mai puțin) și să fie pe locul al patrulea, ultimul al Angliei de Ligă. Și nu-s semne că jocul londonezilor se va schimba.

One Football continuă: „Se pune o întrebare importantă pentru conducerea clubului. Va modifica strategia pentru a se plia pe calitățile lui Drăgușin sau va risca să piardă un tânăr jucător cu potențial?

Cum Euro bate la ușă, decizia eventuală ar putea influența nu numai viitorul carierei lui Radu Drăgușin, ci și abordarea lui Tottenham în ceea ce privește defensiva". Ce a încasat 13 goluri în ultimele patru etape din Premier!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Suspendat pentru doping, Pogba s-a reprofilat! A debutat deja în noua carieră
FRANȚA
Suspendat pentru doping, Pogba s-a reprofilat! A debutat deja în noua carieră
„Perechea secolului” » Mai mult de o treime din trofeele lui Real Madrid în era Florentino Perez au fost obținute de Ancelotti! Ce recorduri mai poate bate italianul
REAL MADRID - BAYERN
„Perechea secolului” » Mai mult de o treime din trofeele lui Real Madrid în era Florentino Perez au fost obținute de Ancelotti! Ce recorduri mai poate bate italianul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  07 Mai 2024, 13:56

C. Botezatu , vezi ca-i un baiat "Fain " la Tottenham , ii place "Publicitatea " . Inalt , frumos , coc (nu mai spun ) !... Am uitat sa-ti spun : "Cocul nu joaca " ...

Aburus
Aburus  •  07 Mai 2024, 11:53

Pai daca n-a vrut sa joace in semifinalele Ligii Campionilor ca titular (uitati-va la Eric Dier, aruncat ca o masea stricata si care acum e acolo unde ar fi trebuit sa fie el) si a preferat sa fie rezerva lui Mickey Mouse la o echipa de mijlocul clasamentului in Anglia... Prostia se plateste.

VardyParty
VardyParty  •  06 Mai 2024, 23:42
Postat de VanBasten2000 pe 06 Mai 2024, 21:06

Decat sa plangi tu la Londongrad (cum zice cumatrul Vardy), nu mai bine plangi tu la Dubai?!

Bastenitos, tu le dai direcția, le aprinzi lumina, le faci desene, le lași şi o hârtie de 500- la uşā, dar ei…?? Ce folos, Bastenitos, ce folos…??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează