INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Este oficial! » Fotbalistul dorit de Jose Mourinho a semnat, în sfîrşit, cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 18:29

Unul dintre cele mai aşteptate transferuri ale lui Chelsea s-a realizat. După un sezon în care a cîştigat La Liga cu Atletico Madrid şi a înscris 27 de goluri în 35 de meciuri în campionatul din Spania, Diego Costa a semnat cu trupa lui Jose Mourinho.Londonezii au plătit în urmă cu două săptămîni clauza de reziliere de 36 de milioane de euro şi mai rămăsese doar semnarea actelor, care s-a rezolvat ieri.

"Clubul de fotbal Chelsea este încînat să anunţe că transferul lui Diego Costa de la Atletico Madrid a fost finalizat în cursul zilei de astăzi, fotbalistul semnînd un contract pe cinci ani.

Jucătorul se va alătura lotului înainte de startul noului sezon european, în cursul săptămînii viitoare", s-a arătat pe site-ul oficial al clubului.â

Atacantul de 25 de ani a confirmat şi el venirea la Chelsea şi e nerăbdător să înceapă treaba cu Mourinho ca antrenor.

"Sînt fericit că am semnat cu Chelsea. Toată lumea ştie că este un club foarte mare, dintr-un campionat extrem de puternic, şi sînt nerăbdător să lucrez cu un antrenor extraordinar şi să-mi cunosc noii colegi", a spus Diego Costa.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close