INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

Fabbiani: "Să mă facă gras cine vrea, eu tot mănînc ravioli" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Atacantul argenitinian Cristian Fabbiani mărturiseşte că nu îl deranjează atitudinea pe care presa o are faţă de el şi spune că va continua să mănînce ravioli făcut de mama sa în ciuda faptului că are cîteva kliograme în plus.

Jucătorul împrumutat de CFR Cluj în Argentina admite că forma sa fizică ar trebui să fie mai bună, dar nu se arată îngrijorat de acuzele care i-au fost aduse de mass-media.

"Chiar nu îmi pasă. Înţeleg că mai au şi oamenii dreptate uneori, dar comentariile lor chiar nu mă afectează. Sînt un tip înalt, poate am 3 sau 4 kilograme mai mult decît ar fi normal, însă nu mă preocupă această problemă. Chiar dacă încerc să mănînc mai puţin şi mai sănătos, uneori mai trec şi pe la restaurantul mamei mele. Îmi place la nebunie să mănînc ravioli!

Nu-mi permit să slăbesc foarte mult pentru că am nevoie de un fizic puternic. Mai puţin de 96 de kilograme nu am voie să am pentru că nu m-aş mai putea lupta cu fundaşii adverşi. Oricum, deşi ţine cu Boca, mama găteşte extraordinar!" a spus Fabbiani (foto: FotoBaires).

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
 •  17 August 2009, 11:16

si maradona a avut probleme cu greutatea la 1 m 63 avwa 70 de kg .. si ramane cel mai bun jucator din istorie:) .. la fel si marele ronaldo

 •  17 Martie 2009, 15:56

inthevisual: tu gandesti macar inainte de a scrie?! De ce e omul mercenar, ca mananca ce vrea el?! Si la cele 96 de kg ale sale este ca valoare cu mult de peste jucatorii din Romania! Si daca e mai gras inseamna ca se zbate mai mult, oboseste mai repede...deci ii este mai greu sa evolueze...daca nu ii facea placere eu zic ca nu se chinuia, nu?! Daca si asta mai e mercenar...Radoi oare ce mai e?!

 •  17 Martie 2009, 13:10

Esti un grasoc! Fa bine si intoarce-te la CFR, ne e dor de golurile tale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează