INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRAN

VIDEO Isterie la Teheran » Fanii s-au călcat în picioare să-l vadă pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo la sosirea pe aeroportul din Iran // Foto: Persepolis Club/WANA
Cristiano Ronaldo la sosirea pe aeroportul din Iran // Foto: Persepolis Club/WANA

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 17:05 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 18:26

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost asaltat de suporteri, înaintea meciului cu Persepolis din Liga Campionilor Asiei. Poliția a trebuit să intervină pentru a nu-i lăsa să intre în hotelul unde s-au cazat atacantul portughez și colegii săi de la Al-Nassr. Mai mult, echipa saudită a fost nevoită să renunțe la antrenamentul oficial programat în această seară, din cauza haosului creat de mulțimea fanlor de la stadion.

Peste tot pe unde se duce în lume, Cristiano Ronaldo provoacă un impact extraordinar. Atacantul lui Al-Nassr a fost asaltat azi de fani, la aterizarea pe aeroportul din Teheran, și au alergat după autocarul ce-i transporta la hotel pe el și pe colegii de la formația saudită. 

Diseară, cei mai norocoși dintre ei, care au prins bilet la partida din Liga Campionilor Asiei cu Persepolis, îl vor urmări pe viu. Va fi debutul starului de 38 de ani în cea mai importantă competiție din Orientul Mijlociu.

Sute de fani din Iran l-au așteptat la hotel pe Cristiano Ronaldo

Scenele întâmplate în fața hotelului cu suporterii în delir, așteptându-și idolul au semănat cu cele de la deschiderea unui magazin atunci când se anunță mari reduceri! 

Cu telefonul în mână, aceștia au forțat intrarea și unii chiar au reușit să ajungă în holul hotelului, în speranța că vor face o poză sau vor pune mâna pe un autograf. A fost nevoie de intervenția în forță a poliției pentru a restabili calmul și ordinea publică.

I-au făcut cadou un covor persan

Cristiano a fost întâmpinat la aeroport și de ambasadorul Arabiei Saudite în Iran și la hotel a participat la o ceremonie specială, în cadrul căreia Ronaldo a primit drept amintire de la Teheran un covor persan foarte prețios. 

De asemenea, autoritățile iraniene au decis să-i ofere și un SIM special pentru telefonul mobil pentru a avea intra pe internet și, implicit, la rețelele de socializare, în condițiile în care guvernul a interzis populației locale accesul la internet. 

Suporterii lui CR7 au cerut deblocarea netului în perioada în care jucătorul lui Al-Nassr stă la Teheran!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Zlatan Ibrahimovic a fost prezent la antrenamentul lui AC Milan de dinaintea primei etape din Champions League

Ziua și vestea proastă pentru Manchester United! Alt fundaș de bază s-a accidentat și va lipsi cel puțin două luni

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează