INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC PORTO

FC Porto a transferat un jucător medaliat la Mondial!

Bruno Martins Indi
Bruno Martins Indi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 11:06

FC Porto a reuşit să transfere un fundaş care a impresionat la "mondialul" din Brazilia. Această mutare confirmă iminenta trecere a francezului Eliaquim Mangala la Manchester City.

Este vorba despre fundaşul Olandei, Bruno Martins Indi, care a obţinut locul 3 în Brazilia alături de naţionala Ţărilor de Jos. Pentru fotbalistul în vîrstă de 22 de ani, Porto a virat în contul celor de la Feyenoord suma de 7,7 milioane de euro. Contractul olandezului se întinde pe o perioadă de patru ani, iar clauza de reziliere i-a fost fixată la 40 de milioane de euro!

FC Porto este calificată în Liga Campionilor, unde va juca în faza playoffurilor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  16 Iulie 2014, 11:48

Chinul lui Martins Indi e ca el e stopper si e fortat sa joace in banda unde nu are viteza. In rest e un fundas/mijlocas la inchidere cu o mare marja de progres si cu experienta mare pt 22 de ani. Se va impune fara indoiala la Porto, mai ales ca el e si nascut in Portugalia si mai mult ca sigur limba lui de baza e portugheza (parinti din Guineea Bissau).

tardelli
tardelli  •  16 Iulie 2014, 11:11

asta nu e ala de il ametise Lavezzi ?Si apoi antrenorul l-a schimbat mai ales ca luase si galben deci cu risc mare sa fie eliminat daca ii innoda iar picioarele un argentinian.. Alt exemplu de fundas a fost David Luiz,penibil rau,pase de gol date adversarilor,plimbari prin careu ca o musca bata lasand adversari nemarcati....

headhunterz
headhunterz  •  16 Iulie 2014, 10:52

incredibil cat de repede s-au miscat,cat de fraieri sunt marile cluburi europene ca i-au lasat pe porto sa puna mana pe martins indi,la anu cine il vrea tre sa dea 40 de mil:))) super echipa porto,masina de facut bani

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close