INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

France Football l-a îmbrăcat pe Messi în tricoul lui PSG și anunță dezvăluiri despre „cartea secretă” a francezilor

Lionel Messi
foto: Guliver/Getty Images
Lionel Messi foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 15:51 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 16:05

France Football, prestigioasa revistă, consideră că Lionel Messi, liber de contract la sfârșitul sezonului, ar putea ajunge la PSG în vară, clubul roș-albastru având „o carte secretă” în negocierile cu superstarul de la Barcelona.

La 34 de ani, pe care îi va împlini pe 24 iunie, Leo Messi va deveni liber de contract și, foarte probabil, se va despărți de Barcelona. Clubul carierei sale, la care joacă de peste două decenii, 16 ani numai la prima echipă blaugrana.

Neymar: „Sunt sigur că anul viitor eu și Messi vom juca împreună”

Două cluburi l-au curtat insistent în ultima perioadă, Manchester City și Paris Saint-Germain. Ultimul, mai apăsat! Unul după altul, Neymar, fostul său coleg de pe Camp Nou, Ángel Di María, alături de care evoluează și la naționala Argentinei, brazilianul Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, și chiar antrenorul Mauricio Pochettino au vorbit despre Messi.

722 de goluria marcat Messi pentru Barcelona (651) și Argentina (71)

„Îmi doresc cel mai mult este să fiu din nou pe teren cu Leo. Ar putea fi la PSG, nicio problemă. Vreau să joc cu el şi sunt sigur că anul viitor vom reuşi”, a declarat Neymar în decembrie, urmat de Di María: „Întoteauna am visat să joc în aceeași echipă cu Messi. Timpul petrecut la naționala nu e suficient pentru mine”, a afirmat argentinianul. „Vreau să-l văd alături mereu, în fiecare zi, la antrenamente și meciuri. A fost o ocazie pentru mine să ajung la Barcelona, însă nu s-a concretizat. Am avut șansa să fiu coechipier la club cu Cristiano Ronaldo, Neymar și Mbappé. Dacă aș fi și cu Leo, m-aș putea retrage liniștit”. A dezvăluit ce i-a spus soția sa: „Dacă vine Leo, rămânem și noi, iar tu îi pregătești grătarul!”

899 de meciuria jucat Leo pentru Barça (757) și selecționata albiceleste

A fost adus Pochettino la PSG special pentru Messi?

Leonardo a sugerat că PSG e foarte atentă la situația sa. „Marii fotbaliști precum Messi vor fi mereu pe lista noastră. Deocamdată, stăm la masa cea mare a celor care urmăresc îndeaproape acest subiect. Scaunul nostru e rezervat”. Iar Pochettino a încheiat: „Și eu, și Leo iubim Newell's Old Boys, pentru că am plecat din academia lor, iar asta ne leagă”. De aceea, Le Parisien a și speculat că antrenorul argentinian ar fi fost adus special pentru a-l atrage pe Messi la Paris.

33 de trofeea cucerit argentinianul în tricoul blaugrana (începând din 2004)

France Football merge mai departe. Prestigioasa revistă a anunțat azi pe site sumarul ediției de mâine. Pur și simplu, l-a îmbrăcat pe Messi în tricoul roș-albastru, așa apare pe copertă. Și a titrat: „Cartea secretă a lui PSG”. Anunțând presiunea pe care o face Neymar, condiția venirii sale și detaliile financiare ale unei afaceri colosale. 

France Football l-a îmbrăcat pe Messi în tricoul lui PSG și anunță dezvăluiri despre „cartea secretă” a francezilor

142 de selecțiiare Messi pentru naționala Argentinei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„MONSTRUL” Zlatan Ibrahimovic! Borna incredibilă bifată după ultima ispravă în tricoul lui AC Milan

Lionel Messi i-a luat fața lui Cristiano Ronaldo și a câștigat un nou premiu: „Duelul dintre cei doi a fost fascinant și incert până la sfârșitul votării”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  08 Februarie 2021, 20:18

PSG, echipa de plastic fara istorie, o sa retrogradeze odata ce dispar camilele.

melcul_furios
melcul_furios  •  08 Februarie 2021, 17:25

Interesant cum Neymar a plecat de langa Messi cand Barcelona era super echipa si acum ii duce dorul.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  08 Februarie 2021, 16:38
Postat de bazinga pe 08 Februarie 2021, 16:12

MESSI ESTE BARCELONA ! Nu va juca NICIODATA la acest club ***

Au plecat ei Iniesta si Xavi de la Barcelona la Vissel Kobe, respectiv Al Sadd, de ce n-ar pleca si Lionel?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează