INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dezvăluiri despre Ronaldo, la 6 ani după decizia-șoc: „A vrut să ZGUDUIE planeta!”

Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 10:09 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 10:23

Giorgio Chiellini (39 de ani) a dat „din casă” despre colaborarea cu portughezul Cristiano Ronaldo (39) și despre ambiția acestuia de a demonstra fostei lui echipe, Real Madrid, că a greșit lăsându-l să plece.

În vara lui 2018, Cristiano Ronaldo a fost autorul unui transfer-șoc. Proaspăt campion în Champions League alături de Real Madrid, CR7 a ales să plece la Juventus, considerând că nu era suficient de apreciat în capitala Spaniei, „albii” fiind reticenți în a-i acorda un nou contract, cu termenii solicitați de portughez.

Ronaldo a evoluat 3 sezoane la Juventus, soldate cu 101 goluri și 22 de pase decisive în 134 de meciuri. În acea perioadă a fost coleg cu Giorgio Chiellini, unul dintre cei mai mari fundași centrali din fotbalul modern.

Adio Tottenham după 6 luni?! Impresarul lui Drăgușin, declarații-bombă în Italia: „Dacă Postecoglou îi spune asta, pleacă!”
JUCĂTOR
Adio Tottenham după 6 luni?! Impresarul lui Drăgușin, declarații-bombă în Italia: „Dacă Postecoglou îi spune asta, pleacă!”

Chiellini, dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Voia să arate că e mai bun ca tot Real Madrid”

Chiellini și-a amintit impactul pe care l-a avut transferul lui CR7 și a dezvăluit că în momentul trecerii la Juventus, Ronaldo era extrem de motivat să le demonstreze foștilor angajatori că au greșit lăsându-l să plece.

„Personalitatea lui în momentele dificile m-a impresionat. În primul an la Juventus a vrut să zguduie planeta, să demonstreze că e mai bun decât întreaga echipă a Realului!”, a dezvăluit Chiellini în podcastul The BSMT, conform Mundo Deportivo.

Juventus a câștigat titlul în Italia în acel sezon, dar a eșuat pe plan internațional. Ronaldo a calificat-o pe Juve în sferturile Champions League cu un hat-trick în returul cu Atletico Madrid, 3-2 la general, dar italienii au fost eliminați în sferturi, 2-3 la general cu Ajax.

„Am avut ghinion cu accidentările și am pierdut cu Ajax. Dacă am fi ajuns în finală, Cristiano ne-ar fi condus spre victorie”, consideră Chiellini.

„În anii următori, nivelul lui Cristiano a scăzut puțin, era mai în vârstă și nu mai putea căra echipa de unul singur. Era cireașa de pe tort, dar avea nevoie de un tort mai mare!”, a mai spus fostul fundaș central, retras din activitate la începutul acestui an, după 18 luni la LAFC în SUA.

Cristiano era ca o multinațională, dar s-a integrat bine în grup. Nu este precum alții și nu poate fi, nu-i puteai cere să mergeți să mâncați ceva în centrul orașului, dar nu eșua când apăreau astfel de momente, nici la mesele cu echipa.

Este respectuos, era obsedat să aibă grijă de corpul lui. Vrea să înscrie și să câștige, a fost o onoare să-i fiu căpitan la Juventus și să trăiesc zilnic alături de un campion precum este el.

- Giorgio Chiellini, fost fundaș Juventus

VIDEO. Cristiano Ronaldo, „dublă” contra echipei lui Florin Tănase și Andrei Burcă

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Este o crimă, să intervină Amnesty International!” » Klopp, EXPLOZIV! N-a mai ținut cont de nimic: „Fotbalul vă plătește pe voi, nu invers!”
PREMIER LEAGUE
„Este o crimă, să intervină Amnesty International!” » Klopp, EXPLOZIV! N-a mai ținut cont de nimic: „Fotbalul vă plătește pe voi, nu invers!”
Sturm Graz a câştigat Cupa Austriei! Show în vestiar pe hit-ul momentului, „Made in Romania”
PETRECERE
Sturm Graz a câştigat Cupa Austriei! Show în vestiar pe hit-ul momentului, „Made in Romania”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  04 Mai 2024, 14:22

Combinatia Cristiano Ronaldo - Messi = "Semizeu " ... Unul "Perfectionist " iar celalalt " Inzestrat"(talent) .

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  04 Mai 2024, 10:36

***, Messu si LeBrown James sint cei mai mari impostori din istoria sportului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează