INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Încă 3 ani la Barcelona! Va semna prelungirea contractului chiar înainte de El Clasico

Marc-Andre ter Stegen și Leo Messi
Marc-Andre ter Stegen și Leo Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 19:03 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 19:33

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani), portarul Barcelonei, va semna prelungirea contractului cu formația catalana până în 2025. Actuala înțelegere expira în vara anului 2022.

După toate tensiunile legate de plecarea lui Messi, șefii Barcelonei încearcă să facă pace cu suporterii și l-au convins pe Ter Stegen să accepte prelungirea contractului. Marc-Andre ter Stegen va deveni unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lotul Barcelonei și își va pune semnătura pe noul contract, cel mai probabil, săptămâna viitoare, chiar înainte de derby-ul cu Real Madrid.

Catalanii au plătit 12 milioane de euro Borussiei Moenchengladbach în schimbul acestuia, în 2014, o sumă relativ mică pentru cota de piață la care a ajuns portarul german purtând tricoul blaugrana.

75 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Marc-Andre ter Stegen

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo are coronavirus! Testat pozitiv în cantonamentul Portugaliei, poate rata confruntarea cu Mircea Lucescu

Sergio Ramos, din nou coleg cu Cristiano Ronaldo? Presa din Spania: „Tratativele cu los blancos, în stand-by”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează