INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Presa din Glasgow îl dă ca și plecat pe Ianis Hagi la noua echipă: „Transferul lui acolo este inevitabil”

Lui Ianis Hagi i-a scăzut cota de piață la 2,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt / Foto: Imago
Lui Ianis Hagi i-a scăzut cota de piață la 2,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 13:39 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 14:55

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocașul ofensiv împrumutat de Rangers la Alaves, nu ar rămâne la vicecampioana Scoției. „În pofida dezmințirilor de pe Ibrox Park, pare inevitabil că Hagi va ajunge la Galatasaray”, a scris Daily Record.

Ianis Hagi are mai puțin de o repriză jucată în total la Deportivo Alaves în ultimele opt etape din LaLiga și va reveni, la sfârșitul sezonului de împrumut, la Glasgow Rangers. Acolo însă păstrează tot mai puține șanse să rămână, chiar dacă între timp s-a schimbat managerul și a venit Philippe Clement.

Anunțul a fost făcut astăzi de tabloidul Daily Record, care scrie că următoarea sa destinație va fi Super Lig din Turcia, alimentând zvonurile intense din ultima vreme că Hagi jr. va călca pe urmele tatălui său, ce a scris istorie la Galatasaray.

„Ianis Hagi nu s-a adaptat în Spania. Nu va mai primi o șansă"

„Este ușor de uitat că românul este încă un jucător al lui Rangers. O lungă perioadă de pauză, din cauza gravei accidentări la genunchi, a fost urmată de un împrumut pe un sezon la Alaves, unde nu prea a rupt gura târgului. A fost în mod constant legat de o eventuală mutare la Galatasaray.

E oficial! Primul campionat care s-a asigurat că va avea 5 echipe în Liga Campionilor în noul format
UEFA
E oficial! Primul campionat care s-a asigurat că va avea 5 echipe în Liga Campionilor în noul format

În pofida dezmințirilor de pe Ibrox Park, transferul pare inevitabil la un moment dat. Va depinde dacă managerului Philippe Clement îi va plăcea ceea ce vede atunci când Ianis se întoarce în vară la clubul de care aparține", a precizat cotidianul din Glasgow.

„Va fi o perioadă agitată pentru 14 jucători ai lui Rangers"

Fiul „Regelui" a fost inclus de publicația citată pe lista cu 14 jucători aflați sub contract cu Rangers care ar urma să-și facă bagajele în această vară: „Va fi o perioadă foarte agitată pentru acești fotbaliști, aflați într-un mare risc de a fi transferați la alte echipe". Angajamentul „tricolorului" va expira pe 30 iunie 2026, după ce în decembrie 2022 și l-a prelungit cu două stagiuni.

Două goluri și o pasă decisivă la Alaves în acest sezon!

De la plecarea lui de la vicecampioana Scoției, pentru care a prins în actuala stagiune 33 de minute în Cupa Ligii, cu Morton, și două minute în preliminariile Champions League, cu Servette, Ianis Hagi nu a adunat decât 806 minute în LaLiga și în Cupa Regelui Spaniei în 22 de prezențe pe teren, în care a reușit două goluri (cu Murcia) și un assist (cu Atletico).

99de meciuri a bifat Ianis Hagi la Rangers, pentru care a reușit 16 goluri și 21 de assisturi. A fost de 68 de ori titular la echipa scoțiană în toate competițiile

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Fotbalistul a intrat în biroul lui Carlo Ancelotti și l-a făcut să cedeze: „Don Carlo a început să plângă: «Te rog, nu pleca»”
Real Madrid
Fotbalistul a intrat în biroul lui Carlo Ancelotti și l-a făcut să cedeze: „Don Carlo a început să plângă: «Te rog, nu pleca»”
Din umilință în umilință » Ciprian Tătărușanu a primit într-un sezon în Arabia mai multe goluri decât în toată cariera la națională!
Saudi Pro League
Din umilință în umilință » Ciprian Tătărușanu a primit într-un sezon în Arabia mai multe goluri decât în toată cariera la națională!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
1945sv0509
1945sv0509  •  20 Aprilie 2024, 14:27

Eram stresat ca nu au mai aparut articole despre jucatorul secolului, dar vad ca gsp are grija sa nu ma dezamageasca.

Alex90o
Alex90o  •  20 Aprilie 2024, 09:01
Postat de manx pe 19 Aprilie 2024, 20:01

Este clubul si tara unde nu ar trebui sa joace niciodata. Dupa ce seniorul a facut revolutie în fotbalul turc, fotbalul din Turcia s-a dezvoltat foarte mult. Ce presiune a avut în România este nimic din ceea ce o sa aiba la Galatasaray sau la oricare echipa din Turcia. Nu pot sa cred ca Hagi o sa-l lase sa joace acolo. O sa faca mai degraba fata la echipe din a doua parte a clasamentului din primele patru campionate europeene care lupta pentru evitarea retrogradarii. La Galatasaray o sa fie carne de iatagan...chiar daca este cetatean turc. Mai bine tarile arabe. Acolo nu o sa aiba nicio presiune.

"O sa facă mai degrabă fata....pai tocmai vine de la o echipă din top 4 din a doua jumătate a clasamentului,și ce crezi nu a făcut față

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  20 Aprilie 2024, 08:24

Stau si ma intreb de multe ori,cat de greu trebuie sa va fie,sa promovati mediocritatea.Dar in acelas timp,va inteleg,trebuie sa aveti vizualizari,ca sa va luati salariile.Problema nu este Ianis Hagi,problema este lipsa totala de obiectivitate a lui Gheorghe Hagi,care cade in derizoriu,atunci cand isi elogiaza baiatul,si voi sunteti obligati sa inbracati afirmatile lui intr-o perspertiva probabila.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează