INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

„Fiți clovni! Asta o să îi învăț pe jucători” » Jose Mourinho, revoltat după eșecul cu Atalanta

„Fiți clovni! Asta o să îi învăț pe jucători” » Jose Mourinho, revoltat după eșecul cu Atalanta
„Fiți clovni! Asta o să îi învăț pe jucători” » Jose Mourinho, revoltat după eșecul cu Atalanta

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 19:12 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 19:36

Jose Mourinho (59 de ani) s-a certat cu arbitrul Daniele Chiffi (37 de ani), a fost eliminat în meciul AS Roma - Atalanta 0-1, iar la final a oferit un sfat ironic. 

Eșecul cu Atalanta a coborât-o pe AS Roma în afara locurilor de Liga Campionilor, până pe 4. Jose Mourinho a dat vina pe arbitraj și a fost protagonistul unei conferințe explozive. 

Jose Mourinho: „O să le spun să fie clovni!”

„Am avut un penalty foarte clar. După aceea, l-am întrebat pe arbitru de ce nu l-a dictat și i-am cerut să îmi explice foarte clar. El a zis că Zaniolo nu a căzut în momentul contactului. 

Atunci, trebuie să-mi schimb sfatul către jucători. O să le spun: «Nu mai încercați să stați în picioare, nu jucați mingea, fiți clovni». Sunt mulți care plonjează ca și cum ar sări în piscină. Este evident că așa poți obține penalty-uri.

Ar fi trebuit să câștigăm dacă ne uităm la maniera de joc. Am dominat, ne-am creat multe ocazii. Poate cu Paulo Dybala pe teren am fi câștigat”, a spus Jose Mourinho, potrivit Gazzetta dello Sport

Paulo Dybala, starul adus de Roma de la Juventus în această vară, a lipsit din cauza unei accidentări suferite la încălzire.

VIDEO Rezumatul meciului AS Roma - Atalanta 0-1

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Kylian Mbappe va boicota ședința foto programată în cantonamentul Franței » Care e motivul

Fanii lui Atletico Madrid au oripilat cu scandările rasiste la adresa lui Vinicius: „Ești o maimuță”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ccristian0
ccristian0  •  20 Septembrie 2022, 10:52

Treaba cu "fiti clovni" nu prea functioneaza, vezi exemplul fcsb-ului, care face lucrul asta de ani de zile! De cand se tavalesc mai mult decat sa joace fotbal au ajuns sa fie "tavaliti" de mai toti adversarii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează