INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Situație complicată » Maurizio Sarri, aproape de revenirea pe banca tehnică, dar este în continuare sub contract cu Juventus

Maurizio Sarri (62 de ani) FOTO Imago
Maurizio Sarri (62 de ani) FOTO Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 08:22 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 08:53

Maurizio Sarri (62 de ani) ar putea deveni noul antrenor al celor de la AS Roma.

Conform calciomercato.com, Paulo Fonseca va părăsi gruparea din capitala Italiei după finalul actualului sezon, iar Maurizio Sarri este favorit pentru a prelua banca tehnică a celor de la AS Roma. Tehnicianul italian s-a despărțit de Juventus la finalul stagiunii trecute, după ce a rezistat un singur sezon pe Allianz Stadium. Chiar dacă a câștigat Scudetto cu numărul 36, Sarri a plecat de la „Bătrâna Doamnă” și a fost înlocuit de Andrea Pirlo.

Maurizio Sarri este sub contract cu Juventus

Maurizio Sarri a fost demis de Juventus pe 8 august 2020, după eliminarea din optimile Champions League cu Olympique Lyon, dar cele două părți încă nu au ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului. Sarri mai are contract cu Juventus până la finalul sezonului 2021/22, dar „bianconeri” pot rupe contractul dacă achită 2,5 milioane de euro la finalul actualei stagiuni.

Fali Ramadani, agentul lui Maurizio Sarri, s-a întâlnit de două ori cu Tiago Pinto, managerul general de la Roma, dar și cu patronii americani ai clubului de pe Olimpico, Dan și Ryan Friedkin. Sarri este atras de un proiect pe termen lung la AS Roma și a refuzat deja trei oferte pentru a semna cu „giallorossi”: Fiorentina, un club din Franța și o formație din Turcia. „Mister 33”crede că își poate implementa sistemul 4-3-3 la AS Roma și este convins că va construi o trupă care poate deveni o adevărată forță în fotbalul italian și mondial.

2 trofeea câștigat Maurizio Sarri în cariera sa de antrenor: Europa League cu Chelsea în sezonul 2018/19 și Serie A cu Juventus în sezonul 2019/20

20 de cluburia pregătit Maurizio Sarri în cariera sa, printre care și Hellas Verona, Napoli, Chelsea sau Juventus

VIDEO. Cele mai bune momente ale lui Maurizio Sarri la Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rangers a refuzat o ofertă de 6 milioane de euro pentru Ianis Hagi » Ce echipă din Serie A îl dorește pe fiul „Regelui”

Radu Drăgușin, de la Euro în „11”-le lui Juventus? Situație favorabilă pentru român

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează