INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Michael Owen: "Arsenal nu termină în primele patru în Premier" » Cum arată Big Four în viziunea sa

Foto: SkySports
Foto: SkySports

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 16:01

Fostul internaţional englez Michael Owen s-a declarat impresionat de venirea lui Alexis Sanchez pe Emirates, dar nu crede că londonezii vor termina campionatul în primele patru poziţii.

Deşi se aude că "tunarii" îl vor transfera şi pe Sami Khedira, Owen tot crede că Arsenal nu va impresiona în noul sezon şi o vede mai degrabă pe Manchester United în primele patru formaţii din Anglia.

"Arsenal chiar avea nevoie de Alexis. De la Thierry Henry încoace, nu au mai avut un jucător care să iasă în evidenţă. Totuşi, nu cred că vor realiza mare lucru sezonul acesta. Aş vedea mai degrabă un clasament cu Chelsea, Manchester City, Manchester United şi Liverpool în primele patru", a declarat Michael Owen.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
paul.o.53
paul.o.53  •  16 Iulie 2014, 19:52

Eu nu as baga mana in foc pentru Manchester United : remaniere completa a lotului, manager nou cu schimbare de sistem ! van Gaal e un tip foarte capos si totdeauna a spus ca are nevoie de timp ca sa faca echipa sa joace cum vrea el. Are norocul ca liderii din vechea garda ( Evra, Rio Ferdinand, Vidic pleaca ) asa incat o revolta a jucatorilor este aproape exclusa. van Gaal trebuie sa stabileasca ierarhiile in echipa. Cine va fi capitan ? Rooney ? Dupa mine sansele sa iasa in primii 4 sunt 50 %

legend31
legend31  •  16 Iulie 2014, 18:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

da..la top 4 au sanse, dar la titlu din pacate nu..chelsea si united s-au intarit mult prea bine, plus ca mai e si city...

tzedeesh
tzedeesh  •  16 Iulie 2014, 16:23

cine este Owen?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează