INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

video Jose Mourinho s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o noului puști-minune al lui AS Roma: „A venit la mine să se asigure că nu am uitat”

Jose Mourinho// foto: Imago
Jose Mourinho// foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 19:46 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 23:49

AS Roma a învins-o pe Genoa, scor 2-0, în urma dublei marcate de tânărul Felix Afena-Gyan (18 ani). Mourinho a respectat promisiunea pe care i-a făcut-o înainte de meci tânărului fotbalist, în cazul în care va marca.

Felix Afena-Gyan a marcat primele sale goluri în Serie A și a dus victoria pentru AS Roma, stricând debutul lui Andrey Shevchenko pe banca lui Genoa.

Mourinho și promisiunea pe care i-a făcut-o lui Afena-Gyan

După marcarea golurilor, tânărul ghanez a fugit către banca de rezerve pentru a sărbători împreună cu managerul său reușitele.

I-am promis lui Felix o pereche de ghete în cazul în care va marca, unele destul de scumpe, undeva pe la 800 de euro, așa că a venit la mine să se asigure că nu am uitat.

Îmi place mult sangele lui rece pe care îl arată, puterea lui fizica, dar, peste toate, smerenia sa. Mâine dimineață mă duc să-i cumpăr ghetele pe care i le-am promis!”, a spus Jose Mourinho ieri, potrivit DAZN.

VIDEO Azi, Mourinho s-a ținut de promisiune

„The Special One” s-a ținut azi de promisiune și i-a cumpărat ghetele dorite lui Felix Afena-Gyan. 

Sunt extrem de încântat! Îi sunt recunoscător lui Mister”, a scris Felix pe rețelele de socializare.

Afena-Gyan: „Mă bucur și sunt fericit că lucrez cu Mourinho”

După meci, Felix Afena-Gyan a ținut să mulțumeacă familiei pentru sprijinul acordat și în mod special lui Mourinho, pe care îl descrie drept „o persoană grozavă”.

„Trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce a făcut pentru mine în seara asta. Dedic golurile clubului, suporterilor, familiei și staff-ului. Mamă, mulțumesc mult pentru cât de departe m-ai adus. Chiar apreciez.

Învăț multe de la el (n.r.- Jose Mourinho). A realizat multe de-a lungul carierei sale și este o persoană grozavă. Mă bucur și sunt fericit că lucrez cu el. El mă încurajează zi de zi și îi mulţumesc foarte mult”, a declarant Afena-Gyan.

Felix Afena-Gyan a debutat în tricoul lui AS Roma în urmă cu 4 etape, într-o victorie a „giallorossilor” împotriva lui Cagliari, 2-1. Tânărul ghanez a mai prins minute și în eșecul cu Milan,1-2, când l-a înlocuit la pauză pe Mkhitaryan.

VIDEO. Rezumatul partidei Genoa - AS Roma

Citește și:

Știrea zilei în Spania: Bayern propune o sumă-record pe nestemata Barcelonei!

Răzvan Lucescu, criticat după eșecul cu ultima clasată: „Prea multe greșeli”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Noiembrie 2021, 20:35

...de accord cu romeverest...noi avem Ianis...avem nepotisme...

romeverest
romeverest  •  22 Noiembrie 2021, 20:24

Noi vorbim de marile talente pe care le are ciobanul la echipa sa, dar nimeni nu a auzit de ei tocmai pentru ca joaca pe la Chiajna, Voluntari sau Medias !! Iata ce face pustiul asta la varsta de 18 ani intrunul dintre campionatele puternice din Europa !! Ce sa mai zicem de tineri spanioli Ansu si Pedri !! Doi dintre tinerii nostri se chinuie prin Serie B in Italia, iar altii incerca cate ceva pe la turci !! Suntem departe ani lumina de fotbalul care conteaza !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează