INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ozil e lider la înlocuiri

Mesut Ozil în tricoul
Mesut Ozil în tricoul "naţionalei" Germaniei

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 15:36

Mesut Ozil a fost lăudat pentru capacitatea de a se adapta repede în Spania şi mai ales sub ordinele exigentului Jose Mourinho. A adunat astfel evoluţii bune, goluri şi multe pase decisive. La acest ultim capitol chiar este liderul Realului, cu 10 assisturi.

Cu toate acestea, mijlocaşul german de 22 de ani, cu rădăcini turce, se mai află neaşteptat pe primul loc la o altă rubrică, cea a înlocuirilor. El a fost schimbat de tehnicianul portughez în 20 din cele 25 de partide din La Liga în care l-a folosit titular. Cifra reprezintă un record în actualul campionat spaniol. Următorul pe listă figurează barcelonezul Pedro, substituit de Guardiola în 17 etape. Mult faţă de colegii săi din ofensivă, Villa (12) şi Messi (1).

În privinţa lui Mesut, se apreciază că nu randamentul a contat, ci dorinţa lui Mourinho de a introduce pe final un jucător proaspăt în locul unuia, cazul neamţului, care depune mari eforturi în timpul unui joc.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează