INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL

Situație inedită în Anglia » Liverpool și Manchester City joacă la două zile după finala Mondialului. Guardiola: „Jurgen Klopp va juca fundaș stânga, iar eu mijlocaș la închidere”

Pep Guardiola/ foto Imago Images
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 18:53 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 19:51

Manchester City și Liverpool se vor întâlni pe 20 decembrie în optimile Cupei Ligii Angliei, la două zile după finala Campionatului Mondial din Qatar

„Cetățenii” au trecut de Chelsea, scor 2-0, în timp ce Liverpool a eliminat-o pe Derby County (0-0, 3-2 după penalty-uri).

Momentul inedit trăit de Van Gaal cu jucătorii Olandei: „Pe unii i-am surprins dezbrăcați” + lotul pentru Campionatul Mondial
OLANDA
Momentul inedit trăit de Van Gaal cu jucătorii Olandei: „Pe unii i-am surprins dezbrăcați” + lotul pentru Campionatul Mondial

Pep Guardiola: „Eu o să joc mijlocaș, iar Klopp fundaș stânga”

După ce văzut programul din Cupa Ligii, Guardiola a glumit pe seama faptului că nu va avea prea mulți jucători la dispoziție.

„Jurgen va juca fundaș stânga, iar eu voi juca mijlocaș la închidere, asta e strategia. Nu am idee ce jucători disponibili voi avea atunci.

Știu că Riyad Mahrez, Erling Haaland, Sergio Gomez nu merg la Mondial, dar ceilalți jucători vor fi la turneul final din Qatar”, a declarat Pep Guardiola la conferința de presă premergătoare meciului cu Brentford, din Premier League (sâmbătă, ora 14:30).

Jucători deja se gândesc la Campionatul Mondial. Dacă te accidentezi cu Brentford, nu va afecta foarte mult șansele să câștigi Premier League, dar riști foarte mult să ratezi Cupa Mondială. Bundesliga revine pe 20 ianuarie, Premier League pe 26 decembrie. Calendarul e unul nebun.

- Pep Guardiola, antrenor Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cu toate starurile în Qatar: lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial

Brazilienii Vinicius și Rodrygo au scăpat neaccidentați înaintea Mondialului: „A fost intenționat, m-a privit și m-a lovit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  11 Noiembrie 2022, 22:10

Lasa Guardy, ca ce-ti mai place banu'...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close