INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA 0-2

Pique: "M-am simţit superior Realului, iar Leo e cu un pas în faţa lui Cristiano"

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

Fotbaliştii Barcelonei au savurat la maximum victoria cu 2-0 obţinută pe terenul marii rivale, Real Madrid. Puyol şi compania spun că nu se vor relaxa şi vor încerca să cîştige toate partidele pînă la final.

Preşedintele clubului, Joan Laporta, a declarat: "Toată echipa a jucat bine, tactica lui Pep a fost la fel de bună. Trebuie să felicit pe toată lumea, pentru că echipa este în continuare la nivel maxim, pentru că ştie să sufere. Trebuie să savurăm această victorie, dar şi să ne gîndim la Deportivo, următorul nostru rival. Victoria asta o dedicăm tuturor fanilor Barcei din toată lumea, pentru că acest El Clasico a devenit un spectacol global".

Dani Alves: "A fost foarte important să cîştigăm aici, pentru ei, să fie învinşi acasă e o mare lovitură. Sîntem foarte fericiţi că fanii au ieşit pe străzi pentru a sărbători, era o deplasare dificilă, pe un teren pe care se cîştigă greu, e normal să savurezi victoria şi le-o dedicăm suporterilor".

Pedro: "Cred că am jucat bine şi am controlat partida cu golul lui Leo, apoi cu al meu. Sînt trei puncte foarte importante, care ne readuc în poziţia de lider. Acum trebuie să continuăm să luptăm, ca să nu pierdem nici un punct. Sînt foarte fericit că am jucat primul meu El Clasico şi că am cîştigat".

Puyol: "Pep studiază mult adversarul, ca dovadă rezultatul de azi. Sînt trei puncte, la fel ca în sezonul trecut. Mai sînt încă multe meciuri de jucat, nu ne permitem să ne relaxăm, trebuie să ne gîndim la următoarele meciuri".

Pique: "E rezultatul muncii întregii echipe. Mai mult decît pentru victorie, mă bucur pentru pasul pe care l-am făcut în lupta pentru titlu. Mai sînt 7 meciuri, avem 3 puncte avantaj, stăm bine la golaveraj, dar s-au văzut şi lucruri mai rele. Două victorii pe Bernabeu reprezintă ceva fenomenal, sînt foarte mîndru că fac parte din această echipă.
Am demonstrat că sîntem într-o formă foarte bună. Am întîlnit un Madrid care a încercat, dar n-a putut să ne învingă. Personal, m-am simţit superior lor. Leo e cu un pas în faţa lui Cristiano".


Valdes:
"Au fost două părţi diferite. În a doua repriză, Realul a fost mai periculoasă, dar am ştiut să controlăm meciul. E un campionat foarte disputat şi trebuie să abordăm toate partidele care ne-au mai rămas ca şi cum ar fi nişte finale".

Busquets: "Am demonstrat că avem o echipă mai bună decît Madridul. Pentru ei e o lovitură dură, aveau şansa să tranşeze lupta la titlul şi nu au putut să ne învingă. Am jucat cu seriozitate şi după golul lui Messi nu au ştiut să reacţioneze. Sîntem foarte fericiţi".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (24)
 •  16 Mai 2010, 23:36

Pleaca Henry, Zlatan si Yaya. Vin Villa, Fabregas si Torres. Ce ziceti? Ar fi super!

 •  27 Aprilie 2010, 02:24

aloo tarane,...ala cu realu ...ciocu mic...uitate in ograda la tine acasa si lasa pe altii sa comenteze...crainicule de la coada vaci...

 •  12 Aprilie 2010, 23:13
Postat de pe 11 Aprilie 2010, 23:59

apropo ...real a avut mai multe ocazii de gol decat barça...unde ai vazut meciu in 3d ucaloriferului?

cum poti sa spui k Realu a avut mai multe ocazii ??? 8 suturi nu ocazii! suturile alea pe bune le aparam si eu de la 20-25 m exact in Valdez...si nu puternice! singura ocazie a fost a lui VDV in rest nik

Vezi toate comentariile (24)
Comentează