INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO „Are Erik ten Hag argumente pentru a rămâne la United?” » E nemilos cu antrenorul „diavolilor”: „Nu are nicio treabă! O injurie adusă fanilor”

Erik ten Hag // foto: Guliver/gettyimages
Erik ten Hag // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 16:47 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 18:19

Ion Alexandru, comentator sportiv, crede că Erik ten Hag (54 de ani) are zilele numărate pe banca lui Manchester United. Olandezul mai are un an de contract, dar rezultatele din acest sezon ar putea conduce la încheierea prematură a mandatului pe „Old Trafford”.

Locul 4 într-o grupă de Champions League din care au mai făcut parte Galatasaray și Copenhaga, eliminare în faza optimilor din Cupa Ligii, finală în Cupa Angliei, programată pe 25 mai, și în cel mai bun caz locul 6 în campionat. Acesta este bilanțul lui Manchester United în acest sezon, al doilea cu olandezul Erik ten Hag pe bancă.

Numărul contestatarilor lui Ten Hag s-a înmulțit, mai ales că Manchester United este pe cale să bată câteva recorduri negative din istoria clubului: locul 8 ar fi cea mai proastă clasare pentru „diavolii roșii” în Premier League, iar numărul minim de goluri înscrise și numărul maxim de goluri primite într-un sezon de campionat sunt la rândul lor în pericol de a fi doborâte.

Denis Alibec a refuzat propunerea campioanei FCSB și merge la Hagi » „Regele” își poate face iar echipă de titlu
DECIZIE
Denis Alibec a refuzat propunerea campioanei FCSB și merge la Hagi » „Regele” își poate face iar echipă de titlu

Ion Alexandru, comentator sportiv și specialist în fotbalul englez, consideră că noul acționar minoritar, Jim Ratcliffe, în slujba căruia revin acum aspectele sportive ale clubului, ar trebui să angajeze un alt antrenor în vară.

„Are Erik ten Hag argumente pentru a rămâne la Manchester United?” » Ion Alexandru, opinie fermă la Premier GSP

„La acel moment, Ten Hag a fost o alegere relativ OK. A depășit așteptările în primul sezon, toată lumea se aștepta ca el să termine pe 5 și să continue construcția ulterior. Uite că a terminat în Champions League, dar apoi a venit sezonul în care nu a mai reușit să demonstreze.

Există posibilitatea ca Manchester United să nu prindă cupele europene deloc! Cred că Chelsea merită locul european mai mult decât ei”, a opinat Ion Alexandru la emisiunea Premier GSP.

„Manchester United trebuie să o ia pe alt drum. În vestiar sunt foarte mulți care nu mai au absolut nicio treabă cu spiritul lui Manchester United, în frunte cu managerul Erik ten Hag.

S-a ajuns la o situație în care Manchester United este depășită clar, la toate capitolele, de echipe precum Bournemouth și Crystal Palace, și vine managerul și spune: «Am jucat bine, dar am avut ghinion». Nu! Nu poți face chestia asta. Este o injurie adusă inteligenței fanilor până la urmă. Și sunt 70 și ceva de mii de oameni meci de meci pe Old Trafford, care plătesc bilet și cumpără produse.

Manchester United este, probabil, cel mai iubit club din lume, dacă stăm să ne uităm la niște cifre. Și are un buget fabulos! Dar bugetul ăsta nu se vede pe teren, nu se vede în clasament. Manchester United trebuie să o apuce pe altă cale, asta e foarte clar”, a adăugat Ion Alexandru.

Ion Alexandru: „Pur și simplu, Erik ten Hag înțelege prea puțin din ce ar trebui să facă!”

„Nu cred că în istoria recentă a lui Manchester United, exceptând primul sezon după Sir Alex Ferguson, în care Moyes a fost total depășit, a existat un manager care să înțeleagă atât de puțin din ce trebuie să facă. Pare că pur și simplu înțelege prea puțin!

Sunt anumite situații în timpul meciurilor în care Steve McLaren (n.r. - antrenorul secund) vine lângă el și îi spune ce să facă. Era o glumă pe Twitter: a venit Steve McLaren lângă el, i-a spus ceva la ureche, și el și-a închis un nasture de la sacou. Și asta trebuie să-ți spună Steve McLaren?! Cam la asta s-a ajuns”, a completat comentatorul sportiv.

În finala Cupei, contra lui United, Manchester City este mai favorită decât este cu Fulham în campionat! Pep Guardiola va ști atunci dacă a luat sau nu titlul. Dacă nu, cred că Manchester City va merge acolo pentru un 5-0, all in, toate armele pe masă, cei mai buni jucători pe teren.

- Ion Alexandru

Mai multe știri din Premier League:

David Beckham, legenda lui Manchester United, vorbește despre Ten Hag
Manchester United
David Beckham, legenda lui Manchester United, vorbește despre Ten Hag
Fanii sunt consternați de ABSENȚA unui star de pe listele Premier League pentru „Jucătorul anului”: „Este cel mai bun din lume!”
PREMIER LEAGUE
Fanii sunt consternați de ABSENȚA unui star de pe listele Premier League pentru „Jucătorul anului”: „Este cel mai bun din lume!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
S0s0
S0s0  •  11 Mai 2024, 20:12

Rămânerea ăstuia ar fi o bătaie de joc absolută. Nu doar rezultatele jalnice îl descalifică, ci discursul, personalitatea, totul.

brujo
brujo  •  10 Mai 2024, 21:18

Nea' Ion e fan mu, nu comentator. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează