INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG // Kylian Mbappe vorbește despre Leo Messi și Cristiano Ronaldo; „E târziu să repet cariera lui Messi”

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 15:29

Kylian Mbappé a dezvăluit că idolii copilăriei au fost Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo şi şi-a fixat obiectivele anului: să câştige Liga, Euro şi titlul olimpic! 

La 21 de ani, francezul Kylian Mbappé are foame imensă de trofee şi vrea să uimească în 2020. Atacantul lui PSG şi-a dezvăluit obiectivele acestui sezon, într-un interviu publicat de Gazzetta dello Sport.

„Fanii mei vor ca eu să transmit imaginea unui băiat care a crezut în visul său, dând mereu maximum şi încercând să-şi doboare limitele în ideea de a marca fotbalul. Mi-aş dori să câştig Euro şi titlul olimpic cu naţionala şi Liga cu Parisul”, a declarat Mbappe.

Kylian Mbappe i-a iubit pe marii brazilieni 

Campionul mondial admite că a crescut, ca orice francez, cu mitul lui Zidane, dar l-a avut idol şi pe Cristiano Ronaldo.

„Am avut şi norocul de a-l înfrunta în teren, cu naţionala, însă i-am iubit şi pe marii brazilieni, de la Pelé şi Ronaldinho la Ronaldo şi Kaká. Pentru mine e deja târziu să repet cariera lui Messi, altfel trebuia să rămân la Monaco. 

Deci, în virtutea logicii şi fără a ştirbi din meritele lui Messi, trebuie neapărat să mă inspir din cariera lui Cristiano, care o ajută şi pe Juventus să câştige şi să fie una din favoritele la cucerirea Ligii”, a adăugat Mbappe. 

81 de goluriîn 109 partide are Mbappe pentru PSG

21 de goluriare Mbappé la PSG în acest sezon, 13 în Ligue 1, 5 în Champions, două în Cupa Ligii şi unu în Supercupa Franţei. În stagiunea trecută, a reuşit 39

Citește și: 

Spirala blaturilor din Spania! Osasuna a recunoscut că a dat 1,6 milioane adversarilor ca să scape de retrogradare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează