INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Deși Radu Drăgușin este aproape de a semna cu Tottenham, un alt fundaș a ajuns astăzi la clubul londonez

Sergio Reguilon și Ange Postecoglu / Foto: Imago
Sergio Reguilon și Ange Postecoglu / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 ianuarie 2024 18:42 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 18:42

Aproape de a-l transfera pe Radu Drăgușin (21 de ani) de la Genoa, Tottenham a efectuat prima mutare a perioadei de mercato din această iarnă.

Tottenham se bate la titlu în Premier League, fiind la doar 6 puncte în spatele liderului, Liverpool, după 20 de etape disputate. Londonezii ocupă în prezent locul 5, cu 39 de puncte.

Rezerve de lux la FCSB! Gigi Becali scoate din joc 10 milioane de euro
FCSB
Rezerve de lux la FCSB! Gigi Becali scoate din joc 10 milioane de euro

Tottenham a adus un fundaș

Sergio Reguilon (27 de ani) a fost împrumutat de Tottenham la Manchester United în ultima zi a perioadei de transferuri din vara lui 2023.

Fundașul lateral stânga a bifat doar 12 apariții pentru „diavolii roșii” în toate competițiile, dintre care 9 în Premier League. Spaniolul a fost integralist doar în 3 meciuri.

Erik ten Hag (53 de ani), antrenorul lui Manchester United, a decis să renunțe la Reguilon, iar clubul a activat clauza de reziliere trecută în contractul său de împrumut, care era valabil până la sfârșitul sezonului, potrivit The Athletic.

Sursa citată anterior susține că Sergio Reguilon nu va rămâne la Tottenham în a doua parte a stagiunii și va fi împrumutat din nou la o altă formație.

Radu Drăgușin, aproape de Tottenham

Jurnalistul Fabrizio Romano, referința numărul 1 în materie de transferuri, scrie că negocierile dintre Tottenham și Genoa pentru transferul lui Radu Drăgușin continuă. 

Românul s-a înțeles deja cu echipa londoneză în privința contractului, rămâne doar să bată palma cele două cluburi .

O veste bună pentru Radu este că cealaltă pistă a londonezilor, Jean-Clair Todibo de la OGC Nice, este ca și închisă. „Transferul lui Todibo este aproape prăbușit”, scrie Fabrizio.

Asta înseamnă că londonezii se vor concentra 100% pe aducerea lui Drăgușin în Premier League, mai ales că au mare nevoie de un fundaș central, având în prezent doar două soluții de profil, pe Micky van de Ven și Cristian Romero.

VIDEO. Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”

Vezi și alte știri:

Motivul rupturii dintre Horațiu Moldovan și Rapid » De ce portarul vrea să plece imediat din România
RAPID
Motivul rupturii dintre Horațiu Moldovan și Rapid » De ce portarul vrea să plece imediat din România
„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”
FCSB
„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
dandana
dandana  •  04 Ianuarie 2024, 09:04

Eu cred ca exagerați. La voi dacă se interesează de un jucător îl și ia. Stați sa vedem, este tânăr și poate crește. Eu îl vad mai degrabă cumpărat de Juventus dacă este asa bun, dar sa fim serioși. Nu a spart fotbalul sa se certe cineva pe el. Este bun, dar doar atâta și după cum știu și-a prelungit contractul cu actuala. Deci concluzia este ca nu va pleca de acolo. Este bine ca este om de bază acolo, ca joaca și poate crește. Asta îmi doresc pentru Drăgușin, sa poată fi cel urmat de mulți copii din perioada aceasta. Trebuie neapărat sa ajungă la Tottenham? Nu credeți ca este foarte bine și în Italia ca om de bază. Îl vreau și eu la o echipa mare, dsr nu acuma, nu în aceste condiții în care presa îl transferă l ba la Tottenham și Barcelona, impresarul vorbește numai tâmpenii. Eu dacă a-și fi în locul lui Drăgușin l-aș da afară. Drăgușin trebuie să-și vadă de fotbal, nu de cancan - îl provocat de alți. Dacă vreți sa mai avem un fotbalist mare încetați cu știrile astea inutile. Tottenham dacă-l dorea avea 30 de milioane oricând să-l ia, dar văd că nu au nici măcar gândul la asta.

parpalache
parpalache  •  03 Ianuarie 2024, 10:03

Sergio Reguilon e o foarte buna...aripa stânga!Ca fundaș il mai „fura peisajul”!„Boala”cvasigenerala la fundașii laterali!

parpalache
parpalache  •  03 Ianuarie 2024, 10:01

Impresarul ala al lui Dragușin și presa, ii fac numai rau,jucatorului cu„transferurile”lor fanteziste!Eu știu ca atunci când un club din Premier league-mai ales de calibrul lui Totenham-vrea un jucator,intâi il ia și abia dupa aceea se vorbește de transferul lui!Dar nu prea mult!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează