INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, disperată să scape de Gareth Bale! Ce sacrificiu fac spaniolii + cât vrea Perez pe jucătorul adus pe 100 de milioane

Gareth Bale vrea să plece de la Real Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages
Gareth Bale vrea să plece de la Real Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 11:20 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:27

Real Madrid anunță că suportă 7,8 milioane € din contractul anual al lui Gareth Bale și restul banilor să fie plătiți de echipa ce-l va transfera. Galezul a revenit accidentat de la națională.

Real Madrid e disperată să-l arunce pe Bale, pentru care nu a primit încă nicio ofertă concretă în acest mercato. De aceea oferă un discount ca să atragă piața. Din salariul său anual net de 15,6 milioane de euro va suporta 50%, cealaltă jumătate a banilor urmând să fie achitată de noul club. Mai mult, susține Daily Mail, președintele Florentino Pérez ar accepta pentru a scăpa de galez o sumă de doar 24 de milioane de euro, aflând de existența unui interes din partea lui Manchester United.

„Apreciat doar la națională"

Contractul lui Gareth expiră în iunie 2022, dar și atacantul de 31 de ani a vrut să plece, numai că mutarea în China a picat în ultimul moment în urmă cu 12 luni. Premier League pare să fie unica variantă de transfer a lui Bale, care nu mai intră deloc în planurile antrenorului Zidane. 

„Numai la echipa națională sunt apreciat și susținut de fani, orice s-ar întâmpla", declara jucătorul, înaintea partidelor din Liga Națiunilor. După care s-a întors la Valdebebas cu o accidentare la genunchi! 

1.260 de minutea jucat Bale în sezonul trecut la Real, reușind 3 goluri și 2 assisturi

N-am decât 31 de ani, mă simt încă în mare formă și am multe de oferit. Ca să fiu sincer, clubul face ca toate lucrurile să devină dificile. Aștept o soluție până la finele mercato
-Gareth Bale, atacant Real Madrid

VIDEO Ionuț Chirilă, indignat de filozofia lui Mirel Rădoi: „Nu-mi place servilismul lui”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pică transferul lui Suarez la Juventus? Ce așteaptă atacantul + O altă echipă de top a intrat pe fir

AC Milan plătește pentru Tătărușanu! Cât îi costă pe „diavoli” portarul român + legenda care a negociat transferul

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  10 Septembrie 2020, 14:51

Bale e un fotbalist de clasa si a avut multe realizari. E adevarat, a avut niste accidentari care l-au tinut departe de teren si in plus si-a atras antipatia antrenorului, nu stiu din ce motive.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează