INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Show marca Real Madrid la Tenerife. Barcelona cîştigă cu emoţii şi rămîne lider în Primera

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

FC Barcelona rămîne lider în Primera Division după victoria de pe teren propriu, de sîmbătă, în faţa celor de la Malaga, scor 2-1. Formaţia catalană a condus cu 1-0, prin reuşita lui Pedro (69), a fost egalată în minutul 81, cînd Valdo l-a învins pe Valdes, iar Messi a adus victoria în minutul 84.

Echipa lui Pep Guardiola a avut serioase emoţii în privinţa păstrării statutului de lider, reuşind să înscrie destul de tîrziu şi să păstreze intactă diferenţa de puncte faţă de următoarea clasată şi principala contracandidată la titlul de campioană, Real Madrid.

Echipa lui Manuel Pellegrini a făcut spectacol în deplasarea de la Tenerife, formaţie pe care a învins-o la scor, 5-1. Higuain a reuşit "dubla" (29, 42), gazdele au marcat prin Ayoze (46), pentru ca mai apoi Kaka (48), Ronaldo (80, din penalty) şi Raul (90) să-şi treacă şi ei numele pe lista marcatorilor.

După etapa a 24-a din Primera Division, FC Barcelona rămîne lider cu 61 de puncte, Real Madrid se află pe 2, cu 59 de puncte, iar podiumul e completat de Valencia, cu 46 de puncte.

Real Madrid primeşte vizita celor de la Sevilla în următoarea etapă, iar Barcelona se deplasează la Almeria.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (13)
 •  28 Februarie 2010, 20:10

sa lamurim un lucru:Real a facut show in fata unei echipe moarte,care o sa fie retrogradata cu multe etape inainte de final,iar Barca a castigat in fata echipei care joaca cel mai dur din Campionatul Spaniei,si care foarte rar pierde la mai mult de un gol diferenta!sa joci frumos in fata celor din Malaga nu se poate compara cu un meci "in compania" celor din Tenerife!sa nu fim ipocriti.

 •  28 Februarie 2010, 19:10
Postat de pe 28 Februarie 2010, 09:57

Valdano n-avea cum sa inscrie pentru ca s-a retras de mult timp!Ala era Valdo,si e brazilian,nu argentinian.Mana lui Valdano s-a facut simtita la golul anulat lui Ibra,si l-a falturile repetate si nesanctionate a celor de la Malaga!

wa da mai duceti-va cu barcelona ...in El Clasico aducetiva aminte cum a marcat Ibra din offside ....2-1 acasa cu malaga...nu trebuia sa aiba emotii realul 6-2 cu villareal 5-1 cu malaga cred ca zice ceva ...si appropo sunt fan Valencia in Premiera Divison ...

neaga1900
neaga1900  •  28 Februarie 2010, 17:15

Mda-nu sunt multe de spus! Imi e indiferent, daca castiga Real sau Barcelona titlul in Spania!Dar nu ma pot , abtine a face cateva precizari pentru cei ce nu traiesc in Spania si vad doar ce vad, sau datorita subiectivismului spun ceea ce lor le pica ,mai bine:Barcelona e sustinuta de arbitri (nu stiu din ce considerente!)si de federatie...de mai bine de 5-6 ani.Anul acesta va fi putin diferit pentru ca echipa e in declin lucru care se vede si in Europa.Ma indoiesc , ca arbitri pot mereu...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează