INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ultima dorință a lui Diego Maradona » Mesajul sfâșietor dezvăluit de presa din Argentina: „Ai grijă de îngerul meu”

Diego Maradona și fiul său, Diego Fernando // foto: Instagram @ diegofernandomaradona13 +38   FOTO
Diego Maradona și fiul său, Diego Fernando // foto: Instagram @ diegofernandomaradona13

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 10:31 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:31

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani. Diego i-a trimis mesaj iubitului fostei sale soții, Verónica Ojeda: „Mario, să ai grijă de ea. Am mulți copii, dar la Diego Fernando țin cel mai mult”.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Presa argentiniană a aflat conținutul ultimului mesaj primit de rude de la Maradona chiar în ajunul tragediei. Ziaristul Luis Ventura a publicat „testamentul” sentimental, transmis în format audio lui Mario Baudry, actualul partener al fostei soții, Verónica Ojeda: „Bună Mario, sunt Diego. Știu că ți se va părea incredibil, dar văd că Vero e fericită cu tine, mi-a spus că sunteți împreună și ai mare grijă de ea”.

Ultima dorință a lui Diego Maradona

D10S i-a dezvăluit atunci ultima dorință, pentru Diego Fernando (7 ani), prevestindu-și moartea: „Ai grijă și de îngerul meu, care nu se compară cu nimic. Uite, am o mulțime de copii, dar știu că la el țin cel mai tare. Te îmbrățișez”.

Deocamdată, Veronica Ojeda, care are o relație din iunie 2019 cu fostul șef al cabinetului Sergio Berni, nu a dorit să dea nicio declarație. Oficial, „El Pibe de oro” are cinci copii: doi băieți, Diego Sinagra și Diego Fernando Maradona Ojeda, și trei fete, Giannina, Dalma și Jana Maradona.

+34 FOTO

VIDEO. Iosif Rotariu, șocat de vestea morții lui Diego Maradona: „Parcă s-a rupt ceva din mine când am auzit”

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

VIDEO Salt Bae, gest superb în memoria lui Diego Maradona: „Va fi totdeauna pentru tine!”

Ultima echipă a lui Diego Maradona, omagiu pentru fostul antrenor » Victorie la primul meci după dispariția lui „El Pibe D'Oro”

Moment emoționant pe „Bombonera” » Dalma, fiica lui Maradona, a asistat la partida dintre Boca Juniors și Newell's Old Boys şi a izbucnit în plâns

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează