INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ultima pretenţie a lui Ronaldo» Vrea salariu cît Eto'o: 20 de milioane de euro pe an!

Ronaldo a cucerit cu Real un singur trofeu, Cupa Spaniei în 2011
Ronaldo a cucerit cu Real un singur trofeu, Cupa Spaniei în 2011

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 15:32

 Cristiano Ronaldo a venit la Real Madrid în 2009. A costat 96 de milioane de euro, sumă-record în fotbal, şi a semnat un contract pînă în iunie 2015. Timp pentru a demara discuţiile de prelungire ar fi suficient, dar el vrea să se grăbească. Conform zicalei ”Bate fierul cît e cald!”, Real fiind aproape de un nou titlu după 4 ani, atacantul portughez a dat de veste, neoficial, că ar fi timpul să semneze deja un nou acord.

Nu unul oarecare însă. Cel devenit CR7 din CR9 susţine că nu va accepta nimic dacă nu va fi plătit cît Samuel Eto'o la ruşii de la Anji Mahacikala. Adică, 20 de milioane de euro stagional, o creştere însemnată faţă de cele 11 milioane luate în momentul de faţă. ”Dacă Eto'o primeşte atîţia bani, de ce să nu iau şi eu, doar sînt considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din lume”, ar fi zis Cristiano, potrivit agenţiei ”Terra”.
Cu o mare influenţă la conducerea Realului, impresarul său, Jorge Mendes, i-a promis că va încerca să obţină suma dorită în negocierile preconizate în vară, după Euro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (57)
gentlegiant
gentlegiant  •  17 Februarie 2012, 10:27

Ronaldo e cel mai bun fotbalist din lume. Din vremea lui Messi.

criticul89
criticul89  •  17 Februarie 2012, 02:01
Postat de sakazuke pe 16 Februarie 2012, 21:01

niciodata?????? jucatorul ala a luat deja un balon de aur..... se vede ca esti cu fotbalul de 2-3 ani( fan messi deci). asisturi are si ronaldo de 25-30 de metrii ( imi vine unul in minte ://www.youtube.com/watch?v=z397OYAey3I&feature=related) auzi si tu banale....... ... cred ca anul asta iti vei inghiti afirmatia asta cu niciodata.................

stiu ma ca a luat ronaldo un balan de aur, eu ma refeream in prezent, anul asta, ca doar nu vb din trecut !!! in plus, ronaldo e la real acum si balonul l-a castigat cand era la man utd si a castigat CL !! iar la man nu era chiar atat de individualist, doar juca in echipa cu scholes si giggs !! eu am folosit balonul de aur pt a ma ajuta sa-i compar pe cei 2; si da, sunt fan messi si mai putin fan barca; messi e cel mai bun fotbalist din lume in mon actual si in top 10 al tuturor timpurilor; ii mai tb maxim o finala de cupa mondiala si devine nr 1!! in plus, sunt convins ca mai castiga inca vreo 2-3 CL si baloane de aur pana se retrage!

b0gdan_88
b0gdan_88  •  17 Februarie 2012, 00:46

Plangeti fraierilor :)))))))))Leverkusen a ieşit şifonată în urma meciului cu FC Barcelona (tur ”optimi” Ligă) şi din cauza rezultatului, 1-3, şi din cauza ”momentului jalnic” dintre reprize în care fundaşii Michal Kadlec şi Manuel Friedrich s-au certat pentru obţinerea tricoului lui Messi. Cîştigător a ieşit finalmente primul, dar cehul nu va putea păstra ”trofeul”. Dezvăluirea îi aparţine directorului sportiv al clubului german, Rudi Voller. Fostul mare atacant a anunţat în ”Bild”: ”Ceea ce au făcut Kadlec şi Friedrich este prea mult. În loc să se concentreze la joc se comportau ca doi copii. Încă nu am discutat cu ei, dar le transmit acum. Îi asigur că acel tricou va fi scos la licitaţ

Vezi toate comentariile (57)
Comentează