INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Cum a fost posibil ca Inter să fie umilită de Roma? Fanii cer crearea unei echipe noi

Romanul Borini i-a pus la colț pe interiști printr-o ”dublă”
Romanul Borini i-a pus la colț pe interiști printr-o ”dublă”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 16:12

Inter Milano a suferit pe ”Olimpico” una dintre cele mai drastice înfrîngeri din ultimii ani, 0-4 cu AS Roma. Datele meciului sînt dezastruoase pentru milanezi:
33,5 la sută a fost posesia oaspeţilor
57,2 la sută a fost procentul paselor pozitive ”nerazzurre”; rivalii au fost multe peste, 85,6 la sută
3 baloane recuperate a avut Cambiasso, primul de la Inter (romanul De Rossi a bifat 9)
549 de mingi jucate au avut milanezii, faţă de 908 ale gazdelor

Vezi mai jos un rezumat al partidei.

Se poate spune că Inter a prins o zi proastă. Cifrele arată însă că formaţia lui Ranieri trece printr-o perioadă proastă. Numai în ultimele două partide a încasat 8 goluri, după memorabilul 4-4 cu Palermo. A fost singurul meci din ultimele 4 în care Inter a marcat, în rest mai înregistrînd un 0-2 la Napoli în Cupă şi un 0-1 la Lecce. Ultimul triumf datează din 22 ianuarie, 2-1 cu Lazio.

Conducătorii, antrenorii, jucătorii caută explicaţii. Nu şi scuze, fiindcă ”nu avem”, cum a spus Cambiasso. Se cere răbdare. Singurii care şi-o cam pierd sînt suporterii. Aceştia susţin că singura ieşire din impas o constituie restructurarea masivă a lotului ”nerazzurro”: ”Ranieri să fie foarte ferm. Trebuie planificiată o altă echipă. Maicon, Zanetti, Cambiasso, Milito, Samuel, Lucio, Forlan, chiar şi Sneijder, lipsit de motivaţie, trebuie să plece. Lui Chivu oricum i se termină contractul. Avem destui tineri care să stea la baza reconstrucţiei. Sînt ambiţioşi şi talentaţi, să le dăm încredere”.

5 este locul ocupat de Inter după 22 de etape în Serie A, cu 36 de puncte, 9 mai puţine decît liderul Juventus

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
cristi_mold
cristi_mold  •  06 Februarie 2012, 16:40

Cand au avut 8 victorii consecutive toata lumea ii lauda, mai ales ca au castigat si derby-ul cu Milan. Se vorbea deja de titlu. Si anult trecut au avut o revenire fulminanta si daca bateau pe Milan atunci cu Leonardo pe banca luau cu siguranta titlul. Din pacate asta este boala Interului de la plecarea lui Mourinho, inconstanta.

gabonne1982
gabonne1982  •  06 Februarie 2012, 15:45

daca ar fi dupa mine,i-as da afara pe Stankovic,Samuel,Cambiasso,Forlan,Zarate,Cordoba,Chivu,.Zanetti sa se retraga la finalul sezonului si gata,s-a terminat povestea.Pe Milito si Maicon i-as opri.Milito si Maicon nu-s de aruncat.Iar fara Lucio in aparare ar fi foarte greu.Si eu sunt de acord cu intinerirea masiva a lotului,dar mai trebuiesc adusi jucatori in afara de cei tineri talentati existenti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează