INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Look ciudat al lui Luis Enrique la primul antrenament la Barcelona » Presa catalană oferă explicaţia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 13:08

Luis Enrique a apărut la primul antrenament al Barcelonei avînd un look mai puţin obişnuit pentru un antrenor de fotbal. Presa catalană explică de ce tehnicianul purta ochelari de soare şi şapcă.

Mundo Deportivo dezvălue că Luis Enrique suferă de o boală la ochi. Antrenorul a descoperit-o în 2010. A mers la un control oftalmologic din cauza unui disconfort simţit la ochiul drept. Boala îi creează probleme atunci cînd ochii sînt expuşi direct la razele solare, la vînt sau la alte surse care pot provoca iritaţii.

Doctorii i-au oferit posibilitatea unei operaţii, dar fără a-i putea garanta vindecarea completă. În aceste condiţii, "Lucho" a refuzat operaţia, dar acum e nevoit să poarte ochelari cu ajutorul cărora îşi fereşte ochii de razele ultraviolete, dar şi şapcă, pentru a se feri de vînt.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
1947fcsb
1947fcsb  •  16 Iulie 2014, 14:48

Credeam ca a aparut cu creasta si cercel in nas. Sapca si ochelarii ce soare sunt "look ciudat"?! :)))

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  16 Iulie 2014, 14:09

Look ciudat??? LOL. Probabil ca gesepistilor le place lookul lui pisurca sau cartu la absolut toate meciurile in trening! Asa da! Prototipul anternorului perfect.

dinamovist_inrait
dinamovist_inrait  •  16 Iulie 2014, 13:36

bun articol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close