INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GETAFE 3-2

VIDEO :O » Juande Ramos îl apără pe Pepe, deşi acesta a lovit dur un adversar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2009 00:00

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Juande Ramos, a afirmat că internaţionalul portughez Pepe nu a intenţionat să-şi lovească un adversar în timpul meciului cu Getafe de marţi seară, câştigat cu scorul de 3-2, informează Reuters.

Incidentul s-a petrecut în minutul 87, la scorul de 2-2, când Pepe l-a împins în careu pe Francisco Casquero şi l-a lovit de două ori cu piciorul. Jucătorul lui Real l-a lovit apoi în faţă pe Juan Albin, fiind eliminat de pe teren.

"Pepe s-a enervat când arbitrul a acordat penalty şi a vrut să lovească în aer, nu în adversar. Sunt sigur că cei de la Comisia de Disciplină vor vedea acest lucru", a spus Juande Ramos.

Fotbalistul madrilenilor şi-a cerut scuze pentru incidentul în care a fost implicat: "Lumea ştie că acesta nu este stilul meu, îmi cer scuze. Nu s-a dat penalty când Higuain a fost faultat, dar s-a dat la Casquero. Totul s-a întâmplat foarte repede şi m-am pierdut, nu-mi pot explica".

Higuain a primit galben pentru simulare, iar clubul va face apel la sancţiune, deoarece el este suspendat în meciul cu Sevilla. Acelaşi jucător a fost cel care a adus victoria lui Real Madrid în ultimele faze ale meciului.

Vezi video cu incredibilul incident!

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  23 Aprilie 2009, 08:40

esti genu de om care plange la telenovele? poi daca asta o fost scena de groaza, k1 sau boxul e macel? :)

 •  22 Aprilie 2009, 13:25

Va aduc aminte ca cei mai buni jucatori care i-a vazut Pamantul, Zidane si Maradona au facut faulturi si faze mult mai penibile. A picat nervos si i-a tras doua bucati lu ala, ei si ce? Pepe este considerat unul dintre cei mai buni centrali ai lumii, nimic si nimeni nu va putea zice contrariul. Da, a lovit, OK, sa-i dea X meciuri pe tusa sanctiune. Asa complicat e bai tao_300, tii cu Barça? Ai uitat anu' trecut cand domnul Puyol s-a luat la pumni cu Vicente? Da, cu Vicente, coleg de nationala.

 •  22 Aprilie 2009, 13:15

nu ma asteptam la atata ipocrizie din partea lui ramos! intentia criminala alui pepe a fost evidenta; nu mai este loc de justificari; era suficient sa-si ceara scuze; pepe, un animal; ramos penibil!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează