INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACORD

Zidane ar fi ajuns la un acord în culise cu noua echipă, dar L'Equipe vine cu o informație-bombă!

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 11:07 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 11:42

Tabloidul Daily Mail dezvăluie că Zinedine Zidane, 51 de ani, monitorizează situația de la Manchester United, spre care ar înclina deși s-a înțeles cu Bayern. Motivul? S-ar descurca mai bine cu limba engleză decât cu germana.

Ziarele spaniole n-au nicio îndoială. Cotidienele Marca și Mundo Desportivo scriu că Zinedine Zidane, liber de contract din 2021, o va prelua pe Bayern la vară. Fostul antrenor al Realului ar avea deja un acord cu bavarezii, care se vor despărți de Thomas Tuchel la finele sezonului în curs.

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”
CFR CLUJ
MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Cotidianul francez L'Equipe susține că Zinedine Zidane ar vrea la Manchester United

Însă prestigiosul cotidian francez L'Equipe vine cu o informație bombă. Nu neagă înțelegerea cu gigantul din Bundesliga, dar pretinde că „Zizou”, cum îl alintă suporterii, ar înclina mai degrabă s-o preia pe Manchester United.

El ar monitoriza atent situația lui Erik ten Hag la Manchester United și, dacă clubul decide să rupă colaborarea cu tehnicianul olandez, ar fi interesat să-i succeadă pe bancă.

Zinedine Zidane nu știe germana și se teme că ar putea fi o barieră în comunicarea cu jucătorii

De ce Manchester United și nu Bayern? L'Equipe explică faptul că Zidane, deși îi este clar că pe banca lui Bayern ar câștiga mai ușor trofee, nu știe limba germană. Ceea ce crede că ar fi o barieră în comunicarea cu jucătorii. Nici cu engleza nu stă strălucit, dar i se pare mai abordabilă.

Bayern a găsit o cale de a rezolva problema. Nemții vor să i-l aducă pe conaționalul Franck Ribery ca asistent. Ribery a jucat foarte mulți ani în tricoul multiplei campioane a Germaniei, stăpânește limba bine și l-ar putea ajuta foarte mult în gestionarea relației cu vestiarul.

Sir Jim Ratcliffe „visează să-l aducă pe Zinedine Zidane la Manchester United”

La Manchester United, Ten Hag își joacă viitorul pe bancă în săptămânile care vin - scrie tabloidul Daily Mail. Iar dacă ratează participarea în cupele europene, sezonul viitor, soarta lui ar fi pecetluită.

Potrivit aceleiași publicații, Sir Jim Ratcliffe, acționarul minoritar care se ocupă de chestiunile operative în club, „visează să-l aducă pe Zinedine Zidane la Manchester United”. El deține 27,7 la sută din acțiuni, pe care le-a cumpărat în schimbul a 1,3 miliarde de lire sterline.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Antrenați de Marius Sava, juniorii U13 ai Craiovei au bătut Bayern Munchen!

Mai puteți citi:

Asasinii-ultras, capturați în Polonia » Volodymyr Zelensky era ținta: „Vom distruge orice trădare cu un fier încins!”

Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihăilă și Nedelcearu în duelul românilor din Serie B

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  20 Aprilie 2024, 18:11
Postat de VanBasten2000 pe 20 Aprilie 2024, 13:12

Vine la fcsb pentru grupele Champions.

Bastenitos, numa’ de brostii te ții. Iar ai găsit cutia cu bomboane? Dacā ai ras tot (din nou) sā vezi ce scoate zahāru’ din tine Doamna S. De aici de unde șed pare cā nu ești deloc profesionist vis-a-vis de meseria alesā. Tu crezi ca pool boy e numa’ fun and games?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  20 Aprilie 2024, 13:12

Vine la fcsb pentru grupele Champions.

eugenrc
eugenrc  •  20 Aprilie 2024, 13:01

Cred ca o combinatie Zinedine Zidane - Franck Ribery ar fi bomba la Bayern.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează