Sadio Mane, salvat încă o dată de faimosul chirurg care l-a operat și pe Ianis Hagi

Sadio Mane, Foto: Imago Images
Sadio Mane, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 14:07 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 14:25

Sadio Mane (30 de ani) a fost supus joi seară unei intervenții chirurgicale la piciorul drept, realizată de ortopedul britanic Andy Williams, cel care îl mai operase o dată pe atacantul senegalez, când era la Liverpool.

Sadio Mane nu va juca la Campionatul Mondial din Qatar, oricât au vrut senegalezii. S-a accidentat la genunchiul drept, în meciul lui Bayern cu Bremen, pe 8 noiembrie, dar selecționerul Aliou Cisse tot l-a oprit în lotul pentru turneul final. Degeaba. Leziunea era prea gravă. 

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”
RANGERS
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”

Sadio Mane, operat în Austria

Joi, doctorul naționalei „leilor din Teranga”, Manuel Afonso, a anunțat că jucătorul african al anului (locul 2 în ancheta Balonului de Aur) nu va fi în Qatar. „RMN-ul făcut astăzi a relevat că situația nu e favorabilă, așa cum ne imaginam. Din nefericire, Sadio nu va fi cu noi la Mondial”, a declarat medicul. 

Chiar în aceeași seară, oficialii lui Bayern au comunicat că atacantul în vârstă de 30 de ani a fost deja operat în Austria, la Innsbruck

Sadio Mane, salvat încă o dată de faimosul chirurg care l-a operat și pe Ianis Hagi

„În timpul operației, un tendon i-a fost reatașat de capul peroneului”, a informat clubul german. Intervenția, una reușită, a fost realizată de reputații chirurgi Christian Fink (austriac) și Andy Williams. 

Ultimul, cel mai faimos ortoped britanic, l-a operat și pe Ianis Hagi, în ianuarie. Și, în trecut, i-a mai salvat o dată cariera lui Sadio Mane. Și olandezului Virgil van Dijk.

VIDEO. Dorinel Munteanu, despre acuzațiile de blat la Qatar - Ecuador: „Prefer să nu cred așa ceva”

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Incredibila poveste argentiniană! Doi jucători, chemați de urgență

Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează