INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Florinel Coman anunță un nou început la FCSB: „Alt fotbal, trasee, atitudine! Vreau să trag echipa după mine”

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Florinel Coman (24 de ani) spune că banderola i-a oferit o motivație suplimentară și că vrea să tragă echipa după el. +18   FOTO
FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Florinel Coman (24 de ani) spune că banderola i-a oferit o motivație suplimentară și că vrea să tragă echipa după el.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 22:46 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 22:48

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Florinel Coman (24 de ani) spune că banderola i-a oferit o motivație suplimentară și că vrea să tragă echipa după el. 

  • În turul 3 preliminar, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceștia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manșă. Roș-albaștrii ar juca primul meci în deplasare.

Florinel Coman a înscris golul de 3-2 și a întrerupt seceta de un an de zile. Noul căpitan spune că Nicolae Dică a adus schimbări importante la echipă.

Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB
FCSB - Saburtalo
Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB

Florinel Coman, după FCSB - Saburtalo 4-2

„Un meci dificil, am avut multe ocazii. Sunt mulțumit că ne-am calificat. Am muncit cu toții pentru asta, am dominat meciul. S-au văzut niște trasee de joc, suntem mulțumiți de joc. Am arătat că se poate, a fost alt fotbal, altă atitudine. Cred că ne-am relaxat puțin la 2-0, a fost o greșeală.

Am mai lucrat cu Nicoale Dică, este un antrenor foarte bun, vrea multe de la noi. Este un alt aer. Pentru mine, banderola este o motivație suplimentară. Vreau să trag echipa după mine!

Sunt fericit, am marcat. Aveam nevoie de această calificare. Sper să o ținem cu victorii pe linie de etapa viitoare. Mulțumim publicului. E cel mai frumos din România! Mă bucur că i-am făcut fericiți”, a declarat Florinel Coman, la Pro Arena. 

VIDEO Nicolae Dică, prima conferință de la revenirea la FCSB: „Am aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Tănase nu participă”

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
castaway
castaway  •  29 Iulie 2022, 08:10

Sa tragă echipa pentru tine! Probabil asta ai vrut sa spui. Dacă pierdeți meciul, erai primul vinovat la câte mingi ai pierdut. Ai fost cel mai slab din echipa. Norocul tău a fost golul reușit într-un moment delicat pentru FCSB.

shulpha
shulpha  •  28 Iulie 2022, 23:30

si problema cu permisul de conducere? sa fim seriosi,chiar toti de la stana au probleme cu legea?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  28 Iulie 2022, 23:13

Comane ,au fost mă trasee dar tu mai mereu erai la capătul fazei...Ai fost foarte departe de ce trebuia...La fel și Olaru in prima repriză...A dat la pase la adversar...Popescu copilul a fost bine...Dacă nu gresea la golul doi evidențiat era și celălalt Popescu...Enjuma bine...Radunovici la fel...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează