INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948

Gigi Becali anunță că iese din fotbal dacă CSKA 1948 o scoate pe FCSB din Conference League: „Îmi văd de treaba mea și mă duc la oi”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 07:48 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 09:13

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, susține din nou că se lasă de fotbal, de data aceasta dacă vicecampioana României va fi eliminată de bulgarii de la CSKA 1948 Sofia în turul 2 preliminar din UEFA Europa Conference League. 

  • În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0
  • Returul e joi, 3 august, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Becali crede că CSKA 1948 Sofia nu va avea nicio șansă în fața roș-albaștrilor. Dacă totuși bulgarii vor trece de FCSB, afaceristul spune că va ieși din lumea fotbalului și se va ocupa de oi. 

Imaginea anului 2023 la stadionul Steaua » Mesaj amenințător validat de un jandarm îngăduitor: „Cine calcă duminică în Ghencea își asumă!”
FCSB în Ghencea
Imaginea anului 2023 la stadionul Steaua » Mesaj amenințător validat de un jandarm îngăduitor: „Cine calcă duminică în Ghencea își asumă!”

Gigi Becali anunță că iese din fotbal dacă FCSB e eliminată de CSKA 1948: „Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile”

„Dacă am emoții când i-am bătut acolo și i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi. 

Dacă mă scot bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Păi, dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi!

Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum: dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi.

Vom evolua cu cea mai bună echipă”, a precizat Gigi Becali, la Fanatik. 

Gigi Becali, după CSKA 1948 - FCSB: „Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”

După meciul tur din Bulgaria, Gigi Becali se arăta neîncrezător în forțele echipei pe care o patronează. Nemulțumit de evoluția lui FCSB, latifundiarul din Pipera spunea că, dacă roș-albaștrii vor avea aceeași prestație și la retur, atunci vicecampioana va fi eliminată. 

„Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost ca în campionatul intern. Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva. Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei.

Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii, dacă jucăm așa, ne spulberă.

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?

Nu am nicio perspectivă la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic.... dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus Becali la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

VIDEO. Match Preview FCSB - CSKA 1948

Citește și: 

Două cluburi din Superliga după Șumudică? „A cerut 500 de mii de euro pe sezon pentru a semna”

Propunere de la FRF: două variante de nume pentru arena din Ghencea, în funcție de echipa gazdă, FCSB sau CSA Steaua

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (31)
foreverstrong
foreverstrong  •  03 August 2023, 13:50
Postat de florianveress pe 02 August 2023, 15:09

***

corect,vitan bazresti se desfiinteaza. sau ai tu 4 milioane de euro pana in noiembrie 2023?

johny2003
johny2003  •  02 August 2023, 23:32
Postat de Andrei127 pe 02 August 2023, 12:18

Doamne ajuta! Poti sa-l iei si pe MM cu tine pe post de sperietoare.

Vrei sa sperie ***, mimeu?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dadas844
Dadas844  •  02 August 2023, 16:24

Idioți,cei ce cred ca Steaua,este în divizia B

Vezi toate comentariile (31)
Comentează