INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Gigi Becali a pus tunurile pe unul dintre favoriții săi: „M-a dezamăgit! 100% e ceva cu el”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 14:39 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 21:39

Gigi Becali i-a făcut un portret deloc blând lui Tavi Popescu (19 ani), cel care, joi seara, în meciul din Conference League dintre FCSB și Anderlecht, încheiat 0-0, a bifat o nouă evoluție ștearsă, în nota prestațiilor din ultimele săptămâni.

În momentul în care vorbea despre jucătorii care l-au dezamăgit în confruntarea cu Anderlecht din Conference League, finanțatorul de la FCSB și-a îndreptat atenția către „perla” Tavi Popescu, jucător ale cărui cifre din acest sezon sunt submediocre: 16 meciuri, zero goluri, doar două assist-uri.

Gigi Becali, 5 concluzii după remiza cu Anderlecht » Câți bani a făcut din bilete, cine e jucătorul care l-a „încântat” și ce-l îngrijorează
FCSB - ANDERLECHT 0-0
Gigi Becali, 5 concluzii după remiza cu Anderlecht » Câți bani a făcut din bilete, cine e jucătorul care l-a „încântat” și ce-l îngrijorează

Gigi Becali l-a luat în colimator pe Tavi Popescu: „100% e ceva cu el! Nu mai are aceeași viziune”

„M-a dezamăgit Tavi Popescu. Nu știu ce e cu el. Trebuia să facă ceva aseară, era o pâine de mâncat pentru el. Măcar să fie ăla care a fost dacă nu mai crește. Dădea goluri înainte. Vreau să dea goluri. Nu vreau să dea 10 goluri, ca-n sezonul trecut, să dea măcar 8. Să dea 6! 

Nu mai are viziunea pe care o avea. 100% este ceva cu el. Nu știu ce, dar sigur e ceva cu el”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

Cartonașul galben pentru simulare al lui Miculescu, întinderea lui Pantea și individualismul de curtea școlii al lui Octavian Popescu sunt amănunte definitorii pentru această echipă a FCSB-ului.

- Cristian Geambașu, editorialist GSP

4a fost nota primită de Tavi Popescu în Gazetă, după evoluția sa din meciul cu Anderlecht

Nici Gabi Balint nu-l menajează pe Octavian Popescu: „E la pământ psihic! Face totul pe dos”

Gabi Balint a „taxat” dur evoluția lui Octavian Popescu din FCSB - Anderlecht

Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. Și eu am avut momente când îmi pierdeam încredere. Trebuie să facă un meci bun, dar îl așteptăm. 

El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos”, a declarat Gabi Balint la emisiunea Digi Sport Special”.

Față de Gabi Balint, Emil Săndoi, selecționerul reprezentativei U21, l-a lăudat pe Octavian Popescu entru evoluția sa.

„Mi-a plăcut, implicat mai mult decât de obicei. E adevărat, i s-a făcut o anumită publicitate, a avut evoluții nemaipomenite într-o anumită perioadă. Este totuși un jucător tânăr, fără o experiență deosebită. Experiența din ultima perioadă a căpătat-o la FCSB. Jucătorii tineri au fluctuații”, a spus Săndoi, la GSP Live. 

VIDEO Emil Săndoi, încântat după FCSB - Anderlecht 0-0: „Mi-a plăcut foarte mult jocul!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, 5 concluzii după remiza cu Anderlecht » Câți bani a făcut din bilete, cine e jucătorul care l-a „încântat” și ce-l îngrijorează

Gigi Becali dezvăluie cine i-a recomandat ultimul transfer: „Mi-a spus că e tipul lui Oaidă, dar mai bun”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (8)
Eu2306
Eu2306  •  16 Septembrie 2022, 23:16

Asta e el ...ca muti altii (Zicu, Alibec...) Nea Jiji crede ca jde milioanele se ia pe alde popescu , coman,superman si jucatori submediocrii. Mai era unul la el ,Ochirosi,acum multi ani ... tot jdemilioane ???? si a ajuns pe la coada sapei???????????? Si exemplele pot continua Zic si de Man (superman) ca este teapa suprema data de familia *** celor de la parma. In rest nea jiji ar fi super patron daca ar merge la stana, ce de fotbal am vazut

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sictir
sictir  •  16 Septembrie 2022, 21:21

Nea Gigi, da' valoarea baiatului n-a scazut, tot pe la 50 milioane $ se invarte. E bine asa!

Catalynn___
Catalynn___  •  16 Septembrie 2022, 16:41

Lu’ Tavi ii e gândul la Bacalaureat nu la fotbal …

Vezi toate comentariile (8)
Comentează