INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - ZORYA 3-0

Mirel Rădoi l-a lăsat fără cuvinte pe nașul Gigi Becali: „Sunt de 20 de ani în fotbal, dar abia acum îmi dau seama!”

Universitatea Craiova, la primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă, a întors rezultatul din turul cu Zorya Luhansk, 0-1, și i-a învins pe ucraineni cu 3-0. Gigi Becali, finanțatorul rivalei FCSB, a fost uimit de reușita noului antrenor din Bănie. +9   FOTO
Universitatea Craiova, la primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă, a întors rezultatul din turul cu Zorya Luhansk, 0-1, și i-a învins pe ucraineni cu 3-0. Gigi Becali, finanțatorul rivalei FCSB, a fost uimit de reușita noului antrenor din Bănie.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 22:56 / Actualizat joi, 11 august 2022 22:59

Universitatea Craiova, la primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă, a întors rezultatul din turul cu Zorya Luhansk, 0-1, și i-a învins pe ucraineni cu 3-0. Gigi Becali, finanțatorul rivalei FCSB, a fost uimit de reușita noului antrenor din Bănie. 

  • CSU Craiova, calificată astfel în play-off-ul Conference League, o va înfrunta pentru un loc în grupele competiției europene pe Hapoel Beer Sheva, vicecampioana din Israel.

Gigi Becali nu se aștepta ca CS Universitatea Craiova să întoarcă soarta calificării în fața ucrainenilor de la Zorya. Crede că întregul merit este al finului său, Mirel Rădoi, proaspăt instalat pe banca oltenilor.  

Putem avea 3 echipe în grupe! Adversari accesibili pentru CFR Cluj, FCSB și Craiova în play-off-ul Conference League
PLAY-OFF
Putem avea 3 echipe în grupe! Adversari accesibili pentru CFR Cluj, FCSB și Craiova în play-off-ul Conference League

Gigi Becali, uimit de calificarea celor de la CS Universitatea Craiova

„M-a surprins calificarea Craiovei. Sunt de 20 de ani în fotbal, dar abia acum îmi dau seama cât de mult contează antrenorul. Diferența asta... E clar, e calificarea lui Mirel Rădoi, e talentul lui de antrenor. 

Ei nu aveau antrenor, cu tot respectul pentru Balint. Chiar nu mă așteptam. Îl felicit pe Mirel Rădoi! Da, și la FCSB se vede diferența cu Dică”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Toată lumea e fericită, aș vrea ca în primul rând să-i felicit pe jucători. Foarte multă lume s-a îndoit de ei. S-au preconizat foarte multe lucruri, dar aceste lucruri nu sunt adevărate. Atmosfera a fost una senzațională, sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naționalei. 

Nu aveam multe alte soluții tactice dacă încercam să adoptăm un alt sistem. Dacă i-am fi lăsat să joace, adverarii noștri aveau calitate și puteau să creeze superioritate în orice zone ale terenului.
- Mirel Rădoi, după calificarea în play-off Conference League

VIDEO Imagini impresionante după victoria din această seară: FCSB a câștigat, 1-0, cu slovacii de la Dunajska Streda și merge mai departe

Citește și alte știri din fotbalul european:

EXCLUSIV L-a propulsat pe Rareș Ilie în fotbalul mare, a încasat un milion de euro și ține să asigure: „Am toată structura necesară pentru performanță. Rareș este beton mental”

Împăratul Carlo Ancelotti. Superantrenorul care aproape dispăruse la Everton a renăscut la Real Madrid: 4 trofee și 3 recorduri în 8 luni!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
dandana
dandana  •  14 August 2022, 11:48

Eu chiar vorbeam cu prieteni și spuneam ca batem sigur! Ca a venit Rădoi, asta este bonus. Avem spiritul de oltean la Craiova și se vor schimba multe. Chiar de nu câștigăm meci de meci, vrem atitudine de la jucători care ar trebui sa dea tot ce pot. Nu să mergem pe teren ca eu sunt markovici. Trebuie sa joci fotbal ca toți ceilalți, nu poți joacă altul. Este logic! Becali își dorea asta, și nu cunoștea. Asa cum și eu am vrut sa piardă fcsb. Sunt vinovat până la oase, nu pot sa vad fcsb câștigând niciodată, și eu sa ma bucur. Fcsb este steaua și nu o suportăm la Craiova

dandana
dandana  •  14 August 2022, 11:42
Postat de sictir pe 12 August 2022, 15:52

Nu esti demn deloc cand descrii asa o persoana, oricine ar fi.

Trebuie sa mai treacă 100 de ani sau 1000 sa ne revenim noi români. Toți frustrați vorbesc pe aici, ba se ia de jucători ca sunt urâți, ba se ia de arbitri ca greșesc, frate zici ca tu ești lângă jucător și arbitru sta la televizor acasă. Eu m-am plictisit, se pare ca se urmărește genul ăsta chiar și în televiziuni, agitând suporteri sa facă asta. Eu cred ca trebuie sa ne luam de ei când joacă prost, când un arbitru este prins cu plicul de bani cadou. Pana atunci, bai chiar și greșeală de este, te mai poți înșela sau păcăli. Am ajuns noi rât. Ați de acasă sa fim profesioniști. Dar uni nu am dat cu piciorul în minge niciodată. Dar frustrarea lor din viața reală, jignesc oamenii nevinovați.

sictir
sictir  •  12 August 2022, 15:52
Postat de observator_federal pe 12 August 2022, 12:11

Și ei sunt superfotbaliști... Tavi este o tristă figură, un anchilozat cu o lipsă a expresiei faciale de Frankenstein (halal căpitan are Fcsb, o apariție bizară pe care desigur se vor înghesui străinii să dea bani... ).

Nu esti demn deloc cand descrii asa o persoana, oricine ar fi.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează