INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

EXCLUSIV // VIDEO Remarcatul lui Ionel Ganea, după FCSB - Saburtalo: „Datorită lui au venit peste 20.000 de spectatori”

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 08:02 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 10:50

Ionel Ganea, fostul internațional, a vorbit la GSP Live despre victoria lui FCSB cu Saburtalo, scor 4-2, în turul 2 preliminar din Conference League.

Fostul atacant l-a lăudat pe Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB, și consideră că datorită lui au venit peste 20.000 de spectatori.

La meciul de pe Arena Națională, care a reprezentat debutul lui Dică, au fost prezenți 25.228 de oameni.

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Saburtalo » „VULCANUL” Dică, imaginile serii oferite de un georgian + „Uite-o pe Dinamo în Conference League!”
FCSB - SABURTALO 4-2
Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Saburtalo » „VULCANUL” Dică, imaginile serii oferite de un georgian + „Uite-o pe Dinamo în Conference League!”

Ionel Ganea: „Cu Dică au venit peste 20.000 de spectatori”

„Mutarea cu Dică a fost benefică. Cu Petrea venea 2000-3000 de spectatori, cu Dică au venit peste 20.000 de spectatori. Meciul a fost bun până la 2-0, apoi Steaua a picat. Au cedat puțin meciul, au primit două goluri, apoi au reușit să revină. 

Un meci destul de frumos Echipa a arătat altfel, a avut dorința să câștige, să marcheze. Eu cred că pe apărare a mai au ceva probleme, la Tamm. La primul gol a stat prea departe de atacant. Echipa a arătat bine, păcat de gestul lui Cordea, nu își avea rostul”, a spus Ganea la GSP Live.

Ionel a vorbit și despre Florinel Coman, care a marcat primul gol după un an: „Atacanții au zile și zile. Pot juca bine fără să marcheze, pot să facă un meci mediu și să înscrie, așa cum a făcut Coman. 

El are nevoie de meciuri, din cauza lipsei meciurilor nu are condiție fizică. Dacă aduc jucătorii pe care îi vor, nu va fi o problemă plecarea lui Olaru”.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență

Pe cine a remarcat Răducioiu, după calificarea celor de la FCSB: „E victoria lui! Mi-a plăcut tot ce a făcut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Postelmici
Postelmici  •  29 Iulie 2022, 11:19

Petrea, tu ești?

sibelius
sibelius  •  29 Iulie 2022, 11:18
Postat de anticenzuralasport pe 29 Iulie 2022, 10:22

Ganezul se baga in seama !!! Pai la U când au fost 20 000 de spectatori cine sa fi fost antrenor ?

Danezul se exprimă prost, dar ideea e corecta: după 3 meciuri slabe, cu schimbări la pauză și plecarea lui Tănase nu știu câți mergeau la meci și cu ce stare de spirit. Meciul l-a câștigat publicul feat. Dică. Echipa e subțire din toate punctele de vedere. E nevoie de minim 3-4 jucători și răbdare cu fundașii centrali.

mafa
mafa  •  29 Iulie 2022, 11:04
Postat de anticenzuralasport pe 29 Iulie 2022, 10:22

Ganezul se baga in seama !!! Pai la U când au fost 20 000 de spectatori cine sa fi fost antrenor ?

Haaahaaahaa...bravo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează