INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DOMENECH MIZEAZĂ PE OFENSIVĂ

“11 atacanţi cu România”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iunie 2008 00:00

Selecţionerul francez susţine că “trebuie să privim doar spre poarta adversă cînd vom avea mingea”.

Raymond Domenech le-a pus gînd rău “tricolorilor”. Deşi nu s-a decis în privinţa pri­mu­lui “11” cu care va aborda meciul din 9 iunie, cel dintîi de la Euro, selecţionerul francez este hotărît să lase la o parte prudenţa şi să înceapă cu o echipă cît mai ofen­si­vă. “Contra României vreau să evoluăm cu 11 atacanţi! În mo­mentul în care vom avea mingea, va trebui să ne uităm numai către poarta adversă. Să căutăm mereu golul”, a susţinut selecţionerul de 56 de ani.

Nu pare grăbit. “Acum nu ştiu ce jucători vor intra cu românii. Mai am timp să testez variante. Mai sînt destule antrenamente, destule verificări, nu are rost să mă pri­pesc”, a mărturisit Domenech. Nu a as­cuns nici că mai sînt pro­ble­me de reglat. “Încă nu sîntem total pre­gă­tiţi. Dacă turneul final ar în­ce­pe mîi­ne, mi-aş face griji. Dar pînă la Euro mai sînt suficiente zile ca să ne punem la punct, aşa că nu sînt preocupat”, a zis antrenorul “co­co­şilor”, care a ameninţat: “Ade­vă­ra­ta faţă a echipei Franţei se va ve­dea pe 9 iunie, împotriva Româ­niei”.

Fără Vieira?
Francezii ar putea să nu conteze pe Patrick Vieira la meciul cu “tricolorii”. Mijlocaşul Interului are dureri la coapsa stîngă. Acestea au apărut vineri, cînd jucătorul de 31 de ani a trebuit să părăsească mai devreme antrenamentul şi a plecat la vestiare. Se pare, problema este destul de serioasă. “L’Equipe” a precizat că Vieira ratează testele cu Paraguay (aseară) şi cu Columbia (3 iunie) şi n-ar fi exclus să piardă şi debutul la Euro.

Griji cu Niculae
Gregory Coupet este preocupat de Daniel Niculae, autor a 11 go­luri în 35 de jocuri pentru Auxer­re în ultimul campionat din He­xa­gon. Portarul campioanei Lyon a precizat: “L-am în­tîlnit pe Niculae nu cu mult timp în urmă. Este cu adevărat un ju­cător care provoacă mult deranj. Nu prea am încredere în el”.

Ajung miercuri
Francezii vor sosi în Elveţia la li­mi­tă, pe 4 iunie, cu exact 5 zile înaintea debutului la Euro, ter­men stabilit de UEFA. Ei nu vor veni mai devreme în canto­na­­men­tul stabilit la hotelul “Mi­ra­dor Kempinski” din Vevey, pe mar­ginea lacului Leman, deoa­rece marţi au testul cu Columbia (22:00, “Stade de France”).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali, pentru GSP: „Luni dăm banii. Merge în cantonament”
Superliga
Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali, pentru GSP: „Luni dăm banii. Merge în cantonament”
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
Campionate
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
După Dorinel, potopul! » Plecări în masă la Oțelul Galați: încă 3 jucători se despart de club
Superliga
După Dorinel, potopul! » Plecări în masă la Oțelul Galați: încă 3 jucători se despart de club

Dinamo a ajuns în Antalya » Din Turcia, „câinii” anunță categoric: „Locul nostru e în play-off!”

Comentarii (5)
 •  01 Iunie 2008, 11:26

Hai Romania !!!! Sper sa invingem !!

•  01 Iunie 2008, 10:37

Vor fi 11 atacanti? Foarte bine. Acum sunt sigut ca Franta nu are cum sa bata Romania. Sunt prea aroganti, se si vad campioni europeni. Cred ca Franta va termina pe locul 4 in grupa. Hai Romania!!!

•  01 Iunie 2008, 09:20

franta face atatea amicale...ca la eruo nu va face nimic si macar sa mai joace si ei un pic pt public////fas fas domenech....Hai Romania!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează