INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BILETE EURO 2008

4.500 de bilete plătite

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Joi, ora 24:00, se va încheia faza I a rezervărilor de bilete alocate publicului larg pentru cele trei meciuri pe care echipa naţională a României le va disputa în grupa de la Euro 2008, cu Franţa (9 iunie), cu Italia (13 iunie) şi cu Olanda (17 iunie).


Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a precizat pentru site-ul www.tricolori.ro că pînă luni au fost plătite la Raiffeisen Bank doar 4.500 de tichete din cota de 10.290 pusă la dispoziţia suporterilor români prin intermediul site-ului www.biletefotbalonline.ro. "Pînă luni au fost achitate aproximativ 2.900 de bilete de categoria a II-a şi 1.600 de categoria a III-a", a precizat Paul Zaharia. În cazul în care cererea nu va depăşi oferta, în perioada 12-18 februarie, va fi organizată o nouă etapă pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, iar biletele rămase vor fi vîndute după regula "primul venit, primul servit". În situaţia în care însă cererea va fi mai mare decît oferta va biletele vor fi acordate prin tragere la sorţi, pe 11 februarie, ora 12:00.

Preţul biletelor
80 euro (categ. a II-a)
45 euro (categ. a III-a)
La aceste preţuri se mai adaugă: taxă de operare - 10 euro/bilet, costuri de expediţie de 14,28 lei pentru solicitanţii din ţară, respectiv 22,61 euro pentru românii din străinătate.

Citește și:

Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (7)
 •  06 Februarie 2008, 19:44

da simplu si complicat precum la informatii cfr . la banca nu a acceptat plata ptr ca nu a fost confirmare scrisa aveam nr de confirmare luat de pe net al rezervarii deci sunteti varza de B <ucuresti> RUXEL

 •  06 Februarie 2008, 10:53

Cum sa se bata pe bilete daca nu mai primesc banii inapoi? Pentru ca nu zice nimeni cum vor fi dati banii inapoi. Bagati in conturile lor si luat dobanda? Cine a mai vazut sa iei banii pe ceva ce nu ai? Numai la noi se poate. Si in plus, uitati-va pe situl biletefotbalonline sa vedeti daca puteti sa va faceti un cont sau sa navigati pe site. Facut in viteza in 2 ore fara rationament. Unde e posibilitatea de Follow your team? Haos total. In plus as vrea sa platesc in sec 21 cu cardul nu sa stau pe la cozi la banci. Sincer mi-a trecut pofta de europene, sa mearga bucurestenii cu pile si bilete pe sub mana. De ce nu se dau si cele cat 1 pt toata lumea? De ce toate tre sa ajunga la posesori de Q7? Asta e. Life sucks!

 •  06 Februarie 2008, 00:26

bai ce penibil e rrapidistu' in alta ordina de idei hai Romania

Vezi toate comentariile (7)
Comentează