INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  IRLANDA - ARMENIA 2-1

Au şi ei un Urs Meier: Iturralde Gonzalez a devenit inamic public în Armenia!

Momentul în care Berezovsky a fost eliminat de Iturralde Gonzalez
Momentul în care Berezovsky a fost eliminat de Iturralde Gonzalez

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 14:32

Echipa naţională a Armeniei, o obişnuită a ultimelor poziţii în clasamentul preliminariilor pentru turneele finale, a fost la un pas de calificarea la Campionatul European din Ucraina şi Polonia, însă şansele ex-sovieticilor de a prinde un loc la baraj s-au năruit la Dublin.

Armenii au găsit şi un vinovat pentru înfrîngerea din Irlanda. Nu este antrenorul Minasyan, nici măcar fundaşul Aleksanyan, care şi-a introdus balonul în propria poartă în prima repriză, ci arbitrul basc Iturralde Gonzalez, cel care, la mijlocul primei reprize, l-a eliminat pe Roman Berezovsky, portarul Armeniei. Acesta blocase cu pieptul, în afara careului, un şut al irlandezului Simon Cox, însă centralul din Spania a acordat henţ şi l-a eliminat pe goal-keeper.

L-au "omorît" pe Wikipedia!

Reacţiile la adresa lui Iturralde Gonzalez au fost extrem de dure. Presa internaţională l-a acuzat pentru decizia sa pripită, iar armenii îl consideră drept inamic public. Astfel, pe pagina lui Gonzalez de pe Wikipedia, apărea faptul că acesta a murit la Dublin, pe 11 octombrie 2011, data meciului dintre cele două naţionale!

Pînă şi atacantul irlandez Simon Cox a recunoscut, după meci, că Berezovsky nu a comis henţ. Mai mult, reluările TV demonstrează faptul că însuşi atacantul gazdelor preluase balonul cu ajutorul braţului, ceea ce a inflamat şi mai tare tabăra armeană. Vezi aici controversata fază (VIDEO)!

S-a întors roata pentru irlandezi

Calificaţi la baraj şi cu ajutorul acestei decizii de arbitraj, irlandezii  au fost privaţi de calificarea la CM din 2010 în urma unei erori asemănătoare. La meciul de baraj cu Franţa, Thierry Henry s-a ajutat de mînă la faza golului marcat de Gallas în prelungirile partidei retur, la scorul de 1-0 în favoarea Irlandei. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, iar "cocoşii" s-au calificat la Mondial.

 

 

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (7)
panconecaca2
panconecaca2  •  13 Octombrie 2011, 20:04

NU URS MEIER NE-A EGALAT!!!!! NE-AU EGALAT DANEZII PARCA CU EI JUCAM...PARCA EI NE BATUSERA ACASA CU 5-2 IN MECIUL TUR.....TOATA LUMEA UITA CA URS MEIER ESTE CEL CARE A ACORDAT PENALTY-UL PENTRU ROMANIA IMPOTRIVA ANGLIEI. ATUNCI A INSCRIS GANEA SI A CALIFICAT ROMANIA. CATI ARBITRII AR FI AVUT SINGE IN COAIE SAU INTERES SA ACORDE PENALTY IMPOTRIVA ANGLIEI , IN MECI DECISIV PENTRU CALIFICARE ..IN MINUTUL 85?????????? cAT DESPRE IRLANDEZI ???? RUSINE LOR....DACA VOIAU SA LE DEA PESTE BOT (CIOC DE FAPT) CIORILOR BORATE FRANTUZESTI....TREBUIAU (INTR-UN "PUSEU " DE FAIR-PLAY) SA URLE IN GURA MARE CA PORTARUL A ATINS MINGEA CU PIEPTUL!!!!!!!!!!!!!

headhunterz
headhunterz  •  13 Octombrie 2011, 16:56

tot il injurati pe urs maier,dk dadeam gol la 2-1 si facem 3,4-1 nu se supara nimeni,dar mutu,bratu,cernat au ratat ca p rostii

engelmaschine
engelmaschine  •  13 Octombrie 2011, 16:12

Si acuma Cox de ce nu s-a dus la arbitru sa-i zica "Nene, vezi ca ti-a cazut basca pe ochi, a fost hent la mine nu la rusnacu asta de Berezovsky!" Acu' 2 ani l-au desfintat pe Titi, pentru ca n-a recunoscut hentul! Pacat de irlandezi, au trupa, insa Trapp are fixurile lui tactice, si ma indoiesc ca se vor califica daca joaca tot la ciupeala!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează