INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Băieţii lui Răzvan, slabi la toate capitolele după primele 3 meciuri!

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

"Tricolorii" stau foarte prost la orice în orice statistică a debutului preliminariilor pentru Euro 2012.

Comparativ cu celelalte echipe din grupă, doar Luxemburg stă mai prost decît România! Marea problemă a naţionalei par a fi faulturile! "Tricolorii" faultează cel mai mult dintre toate echipele din preliminarii, 59 în numai 3 meciuri, fiind lideri cu 19.67 de faulturi pe meci. De ce e o problemă?

Echipele cu pretenţii faultează puţin
Acelaşi număr de faulturi comise îl are şi Feroe, dar în patru partide! Toate echipele mari însă se află la polul opus. Germania a comis cele mai puţine, 15 în trei partide. Echipe ca Spania, Anglia sau Italia au medii de 12, 13,5 şi 9,33 de faulturi pe meci, un nivel mult mai scăzut faţă de cel al "tricolorilor". La fel de prost stăm şi la cartonaşele galbene, unde am strîns deja 7, cu unul mai mult decît Luxemburg.

Goluri numai pe final
Trei goluri au primit băieţii lui Răzvan Lucescu, toate venind în ultimul sfert de oră. Acestea reprezintă aproape 10% din totalul reuşitelor din aceste preliminarii în perioada 76-90!

Abia pe locul 3 în grupă la şuturi pe poartă
România a înscris o singură dată, din 11 ocazii. Deşi albanezii au avut numai 9 şuturi pe poartă, aceştia au reuşit să puncteze de 3 ori, dovedindu-se mult mai eficienţi la acest capitol. Ca un punct de reper, atacantul Olandei, Klaas Jan Huntelaar a tras de 9 ori pe poartă, marcînd de 6 ori.

ŞUTURILE PE POARTĂ
Bogdan Stancu - 3 şuturi / 1 gol
Ciprian Marica - 2 şuturi
George Florescu - 2 şuturi
Gabi Torje - 1 şut
Daniel Niculae - 1 şut
Ciprian Deac - 1 şut
Mirel Rădoi - 1 şut

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  10 Octombrie 2010, 22:06

Pai nu trebuie sa tragem ca la poarta ca obiectivul e sa nu primim gol nu sa dam gol.Razvanel cred ca ar fii cel mai fericit om din lume daca am bate luxemburgul si restul meciurilor le-am termina 0-0.nu pot sa uit cind la-m eliminat cu Steaua in UEFA ce triumfator declara ca parasesc competitia neinvinsi!! uita sa spuna ca nu cistigasera insa nici un meci.Acolo sa vazut valoarea lui dupa 1-1 in tur a jucat sa nu piarda nu a riscat nimic si ia iesit 0-0 si eliminare! dar neinvins asa e la resume

bigbelly
bigbelly  •  10 Octombrie 2010, 21:13

Nu neaparat "baietii lui Razvan" sunt slabi, cat baiatu' lu' tata. El a invatat de la ta-su' ca un antrenor trebuie sa-si duca echipa pana la 20 de metri de poarta adversa, de-acolo gata. Junioru' a rezolvat simplu ecuatia asta, le-a zis: "Ba, care cum prindeti mingea, i-o dati lu' Tamas si arunca asta avioane pana la 20 de metri de poarta lor. De-acolo mi se rupe, va descurcati, mie asa mi-a zis tata"...

lywyu2012
lywyu2012  •  10 Octombrie 2010, 20:59

Pai da bine'nteles

Vezi toate comentariile (6)
Comentează