INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA - SPANIA 0-1

Bunicul EROU

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2008 00:00

Aragones, selecţionerul de 69 de ani, a triumfat la meciul de adio. E gata de Fener.

Cel mai bătrîn selecţioner de la Euro a intrat în istorie. La aproape 70 de ani, pe care îi va împlini peste patru săptămîni, Luis Aragones şi-a mînat mînjii spre al doilea titlu continental al Spaniei. “Bunicul” a trecut peste toate conflictele şi, motivat de criticile presei, a construit cea mai frumoasă echipă, cea mai ofen sivă (12 goluri) şi singura neînvinsă de la turneul final. A rămas surd la vocile care-l doreau pe Raul în lot şi a mizat pe tinerii avizi de glorie. Pe generaţia lui Torres, Villa, Silva, Sergio Ramos şi Cesc, ultimii trei nefiind născuţi
cînd Spania pierdea cu Franţa finala continentală din 1984. A înşirat recorduri cu o echipă neînfrîntă de 22 de jocuri, de la eşecul semnat de golul lui Marica din noiembrie 2006. A obţinut 38 de victorii de la numirea sa în 2004, cel mai bun palmares al unui selecţioner spaniol. Şi a relansat un atacant plafonat la Valencia, Villa, transformîndu-l în golgeter al competiţiei şi campion european.

PLEACĂ ÎN TURCIA
Aragones a mărturisit că renunţă după Euro, pentru că nimeni de la federaţia spaniolă nu i-a propus prelungirea contractului. În urmă cu două săptămîni, ziarul “Marca” a dezvăluit că antrenorul iberic a ajuns la un acord cu Fenerbahce. El va fi lăsat să plece după triumful de aseară şi înlocuit cu Vicente del Bosque, aşa cum era decis totul înaintea plecării în Austria!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
 •  30 Iunie 2008, 12:02

faza cu poza... sunteti penibili P.S.: melchiot i-a facut semnul ok lui mutu; si marmota... marmota ce facea?!?!? :))))

 •  30 Iunie 2008, 11:28

nu e singura poza de pe prima pagina furata din alta parte si maltratata ca sa nu se vada de unde vine de fapt. cel mai mare ziar din romania, cel mai vizitat site, cei mai buni reporteri, cea mai buna redactie.... n-au bani sa trimita un om pe stadionul unde se joaca finala. si nu numai atat, mai si fura ca in codru si modifica pozele in "Paint" cu maxima subtilitate sa nu se vada furaciunea, lol. mi-e sila de voi.

 •  30 Iunie 2008, 09:49

Gsp, nu va e rusine deloc, nu? Nu stiti de ce spun asta, nu? Sunt un huligan, asa e. Chiar nu va e rusine, deontologilor sa clonati partea de sus a pozei din articol pentru a ascunde logo-ul site-ului care a CUMPARAT aceasta poza pe bani grei?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează