INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA

“Previzibili!”

Articol de , - Publicat miercuri, 18 iunie 2008 00:00

Gheorghe Hagi crede că “tricolorii” trebuiau să joace mult mai ofensiv contra Olandei.

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi e de părere că Ro­mâ­nia ar fi trebuit să evolueze altfel, decît cu Franţa şi Italia. “Noi trebuia să atacăm, să marcăm pentru că aveam nevoie de victorie! Dar, olandezii au avut po­se­sia, iar «tricolorii» nu au fost deloc agre­sivi, nu au recuperat baloane, iar cînd au făcut-o, nu existau soluţii în atac”, a punctat “Regele”.

Hagi ar fi vrut o echipă naţio­nală mult mai ofensivă. “Nu am avut soluţii în atac! Am suferit, nu am avut viteză, am fost pre­vizibili ”, a spus fostul interna­ţional. Acesta crede însă că perfor­manţa de a fi la Euro le va da încre­dere pe viitor “trico­lo­rilor”: “Ne-au adus pînă aici şi am jucat împotriva Franţei, Italiei şi Olandei! Sîntem iar în lumea bună şi cred că după acest Campio­nat European vom avea numai de cîştigat”.

Incidente în Piaţa Constituţiei

Puternic ameţiţi de alcoo­l, 15 supor­teri s-au încăierat într-unul din corturile amenajate în Piaţa Consti­tuţiei. Jandarmii au aplanat în cele din urmă conflictul, cîţiva dintre cei implicaţi fiind duşi la secţie încătuşaţi (foto). Incidentele au produs o victimă, unul din fani leşinînd după ce a căzut şi s-a lovit la cap. Respec­tivul a fost scos din învălmăşeală pe o masă pe post de targă şi dus la Spitalul Municipal cu o ambulanţă sosită cu 20 de minute întîrziere. Un alt suporter a fost transportat la spital în comă alcoolică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
 •  18 Iunie 2008, 16:05

asa tara cu asa suporteri si asa jucatori!

 •  18 Iunie 2008, 12:19

La 0-0,cand stii ca Italia conduce si are om in plus,schimbi si portarul cu un atacant.Daca nu te cheama Piturca.In cazul asta,de Piturca, adica,te inchizi si astepti sa-si dea olandezii autogol.Ca vorba aia, vor sa te bata in semifinale.Ca pe spanioli ii mananci pe paine.Iar olandezii vor prefera intotdeauna o Spanie odihnita de o croaziera pe Marea Neagra, unei echipe obosite dupa un sfert adevarat.Piturca si-a dat masura valorii.Si nu e prima data.Asteptam singurul gest onorabil la ora asta.

 •  18 Iunie 2008, 12:10

Hagi u nici nu ai fost in stare sa bati pe descultii aia de sloveni, nu mai da tu lectii la altii, mai bine invata u sa antrenezi si apoi poti sa vorbesti. Lasa-ne cu fazele astea. Si pe vremea voastra pe cine ati batut voi, echipa mai mare? Argentina fara Maradona? Columbia, Anglia, Elvetia? Hai sa fim seriosi ati avut noroc cu o conjuctura favorabila. La euro 96 in ce hal ati jucat? Lasa-ne!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează