INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PIŢI VREA SĂ FACĂ 4 SCHIMBĂRI ÎN ECHIPĂ

Titular cu Olanda!

Articol de , - Publicat duminica, 15 iunie 2008 00:00

După comoţia suferită marţi, Ciprian Marica s-a pregătit normal ieri şi e favorit pentru formula de start împotriva batavilor.

Victor Piţurcă intenţionează să forţeze victoria în meciul de marţi cu Olanda, de la Berna, cu atacantul Ciprian Marica. Vîrful lui VfB Stuttgart s-a pregătit ieri pentru prima dată normal după comoţia cerebrală suferită marţi, în urma ciocnirii cap în cap cu Marius Niculae. Şi a făcut-o la in­ten­sitate maximă! Marica s-a bă­gat inclusiv la miuţa sub pre­siune la două porţi şi a manifestat o poftă ex­celentă de joc, marcînd cîte­va goluri spectaculoase.

Selecţionerul intenţionează să-l titularizeze pe vîrful de 22 de ani în locul lui Daniel Niculae, stors de vlagă după efortul din meciurile cu Franţa şi Italia. Pentru asta, la finalul şedinţei de pregătire Marica a lucrat suplimentar.

“Sînt pregătit 100% să joc cu Olanda. Ne dorim să învingem pentru a nu sta la mîna rezultatului dintre Franţa şi Italia, care simt că vor face egal”
Ciprian Marica atacant România

Ghionea în Locul lui “Goe”

De asemenea, Victor Piţurcă pare foarte decis să-l înlocuiască pe suspendatul Dorin Goian cu fun­da­şul central Sorin Ghionea, care a a­vut parte de un tratament special ieri din partea staff-ului teh­nic, spre deosebire de ceilalţi apă­ră­tori, Moţi şi Şte­fan Ra­du. Retra­gerea lui Chivu în cen­trul de­fensivei este puţin pro­babilă, de­oarece ar slăbi forţa liniei mediane, privată de accidentarea lui Rădoi.

Revin Cociş şi Nicoliţă

Titulari în primul meci, cu Fran­ţa, Răzvan Cociş şi Bănel Nicoliţă s-ar putea regăsi în formula de start şi în partida contra Olandei. Pri­mul ar urma să-l înlo­cu­ias­că pe Ră­doi, iar celălalt pe Flo­rentin Pe­tre.

Glume pe seama lui Petre

Florentin Petre (foto) a fost subiect de glume pentru “tricolori”. Chivu a cerut o minge şi a imitat ocazia ra­ta­tă de colegul său cu Ita­lia. Căpita­nul a luat balo­nul, a in­trat în careu şi a tri­mis foarte uşor mingea spre poartă. Florentin Petre a explicat: “N-am dormit toată noaptea după meci. M-a cer­tat şi fiul meu, Patrick. Mi-a zis: «Tati, nu eşti în stare de nimic. Dacă eram în locul tău îl întor­ceam din fentă pe fun­daşul italian, nu trăgeam în el»”.

Au rezervat hotel la Viena

Echipa României şi-a stabilit deja locul de cazare în cazul calificării în “sferturi”. FRF a comunicat la UEFA că “tricolorii” îşi vor stabili cartierul general pentru fazele eli­mi­natorii la Hotel Hilton din Viena. În cazul feri­cit al calificării, reprezentativa noas­tră se va muta în capitala Aus­triei pe 21 iunie. Pînă atunci, “naţionala” se va deplasa astăzi în localitatea Konolfingen, unde va locui la Hotel SchlossHu­nin­gen, pentru meciul cu Olanda, de marţi, de la Berna. Imediat după meci, Mutu şi compania vor reveni la “Santispark” din Abtwil. În cazul ra­tării calificării în “sferturi”, dele­ga­ţia se va întoarce în ţară pe 18 iunie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
 •  15 Iunie 2008, 17:58

terminati cu prostiile. dupa ce a intrat banel fabio grosso n'a mai miscat nimic pe partea aia. intr'adevar a pierdut ceva ceva din forta ofensiva dar am avut de mii de ori mai putine emotii in aparare cand aia au facut ce au vrut din noi pe partea lu florica!

 •  15 Iunie 2008, 14:42

baga-l pe sapunaru in locu lu banel sau fl.petre...e bataus....in meciu cu italia el trebuia sa joace....nu miscau italienii

 •  15 Iunie 2008, 14:23

Mai lasati-ma cu Nicolita asta! Voi nu vedeti ca e prastie?! Din 5 mingi primite le pierde pe toate! In afara ca fuge mult nu poate nimic!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează