INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA 1-1, 3-2 LA PENALTY-URI

FOTO Imagini emoționante » Harry Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020: „Acest eșec ne va urmări multă vreme”

Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020 // FOTO: Imago +13   FOTO
Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020 // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iulie 2021 12:00 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 12:26

Anglia a ratat șansa de a câștiga Campionatul European, după ce a pierdut la penalty-uri finala cu Italia, jucată chiar pe Wembley. Harry Kane, căpitanul Angliei, și-a luat în brațe soția la final. Kate, cu care e împreună de când erau copii, nu se putea opri din plâns.

La loviturile de departajare a bătut impecabil. Dar mai mult de atât, căpitanului Angliei, Harry Kane, nu i-a ieșit în finala cu Italia (1-1, 2-3 la penalty-uri). 

Iar la sfârșit a trebuit să-și consoleze cel mai fidel suporter: soția, Kate, care nu se putea opri din plâns. În fața microfoanelor, Kane a admis că „suntem foarte dezamăgiți. E dur să pierzi la penalty-uri și asta ne ve urmări multă vreme de acum încolo. Mulți și-au scos imediat medaliile de la gât pentru că niciunui sportiv de top nu-i place să fie pe locul doi". 

FOTO  Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020

+9 FOTO

Pe de altă parte, „vârful" lui Tottenham susține că sunt și lucruri bune cu care englezii pot rămâne după acest turneu final: „Să nu uităm că am făcut un turneu fantastic și că am jucat din nou o finală, după 55 de ani".

4 goluria marcat Harry Kane în 7 meciuri la Euro 2020

Voia un selfie

Când Kane încă era la interviuri, la marginea gazonului, un suporter coborât din tribună a încercat să-și croiască drum către el. Oamenii de ordine au intervenit prompt și a ieșit o mică încăierare, înainte ca „vârful" lui Tottenham să rezolve disputa. Fanul nu voia să-i facă rău, ci doar un selfie cu idolul său.

VIDEO Italia a câștigat EURO 2020

Citește mai multe știri despre EURO 2020: 

Rashford, Sancho și Saka, victimele comentariilor rasiste după finala EURO 2020! Reacția dură a Federației + Poliția a deschis o anchetă

Vedetele Angliei, puse la zid după penalty-urile din finala EURO 2020: „Nu poți lăsa un copil de 19 ani să bată înaintea ta”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  12 Iulie 2021, 13:49
Postat de rad_de_prosti pe 12 Iulie 2021, 13:05

Lasati, ati fost ajutati de arbitri, ati jucat numai acasa, ati avut stadionul plin si ati bagat autobaza in poarta dupa ce ati marcat, s-a facut dreptate, cu sau fara penalty-uri

cam putini cei care o tinut cu ei...

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  12 Iulie 2021, 13:05

Lasati, ati fost ajutati de arbitri, ati jucat numai acasa, ati avut stadionul plin si ati bagat autobaza in poarta dupa ce ati marcat, s-a facut dreptate, cu sau fara penalty-uri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează