INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRIMĂVARA EUROPEANĂ

A cedat: atac furtunos al lui Șumudică! Antrenorul îl face pachet pe Dică: "Uitați-vă ce grupă a avut! Și lui Argăseală îi era rușine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 22:44

Marius Șumudică a vorbit despre calificarea celor de la FCSB în primăvara europeană și a ținut să sublinieze grupa facilă în care au jucat roș-albaștrii, transmițându-i un mesaj și lui Nicolae Dică.

Șumudică a ironizat adversarii de care au avut parte roș-albaștrii în Europa League, unde au ieșit dintr-o grupă cu Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva și Lugano.

"Să ai o asemenea grupă în cupele europene, nici Vali Argăseală nu ar fi ales echipele acelea. Ar fi avut bun simț și mai scotea și una mai bună. Ar fi fost culmea să nu se califice.

Noi am scos de două ori pe West Ham, iar ce vreau să-i transmit acum lui Dică sunt următoarele: după calificarea matematică în primavară a spus că au mai spus unii că în afara lor nu se vor mai califica alții în primavară europeană, că doar ei au făcut treaba asta.

Diferența e că noi am câștigat la Londra cu 60.000 de spectatori contra unui club cu buget de 200 de milioane. La Astra, eu am luat de la Concordia totul gratis, șase jucători. Ei au luat de la ultimele două campioane tot ce e mai bun", a spus Marius Șumudică la Radio Sport 1.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (75)
jcash
jcash  •  12 Noiembrie 2017, 23:41

Amuzant razboiul dar important e ca fc fcsb nu e steaua. asta merita subliniat !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Noiembrie 2017, 11:25
Postat de flaviu79 pe 13 Noiembrie 2017, 08:19

Om mic si frustrat.

eu nu inteleg cum poti fi frustrat pe unul mult mai slab si mai nerealizat ca tine, pe fenomenul fcsb in general care a bagat 10 milioane in jucatori si e departe de rezultatele lui Shumi cu 0 investitii. Shumi v-a calcat in picioare pe unde v-a prins, a explodat niste jucatori anonimi pe care s-au dat apoi o caruta de bani si care dupa transfer au devenit toti o umbra a jucatorilor antrenati de el. Mai vad si niste troli care compara pe Beer Sheva si Lugano cu Roma si Austria Viena. bai ce prostalai...

catalynn2
catalynn2  •  13 Noiembrie 2017, 00:30

Bai randoame ai si tu dreptatea ta aici, nu zic nu, fcsb au adus puncte si de un coeficient bun au beneficiat si alții, de asta va doresc succes in ultimile 2 meciuri si sa luati maxim de puncte! Insa si voi ati profitat dupa 2003 de numele si punctele aduse de Steaua jefuind practic CSA, noroc ca Justitia a facut dreptate pana la urma. Traiasca Talpan ca ne-a scapat de cioban DEFINITIV!!!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează