INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO ZAGREB - PETROLUL, JOI, 22:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Mutu crede în continuare în şansele de calificare ale Petrolului la Zagreb: "Să cîştigăm, indiferent de scor!"

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 19:26

Adrian Mutu i-a asigurat pe fanii "lupilor" că Petrolul merge să răzbune la Zagreb acel 1-3 de pe "Ilie Oană", dar nu este convins că un eventual succes ar întoarce şi soarta calificării


"Briliantul" e briliant chiar şi-atunci cînd joacă puţin şi nu impresionează, aşa cum s-a întîmplat şi în Bănie. Adi Mutu unde a fost asaltat pentru fotografii-suvenir, fiind ţinta predilectă a doamnelor şi domnişoarelor. N-a fost strălucitor contra CraiOlguţei, conservîndu-se pentru o posibilă "Minune de la Zagreb", cînd Petrolul vrea să întoarcă istoria eşecului de pe "Ilie Oană", 1-3.

- Adrian, te-a mirat faptul că au fost spectatori la Craiova care te-au huiduit?
- Mă gîndeam doar că tatăl meu încă mai ţine cu Universitatea... În fine, au fost oameni care m-au aplaudat, alţii care m-au huiduit, probabil că au vrut să mă întimideze. Îi înţeleg, aşa e la fotbal.

- Ce şanse mai are Petrolul, în mod normal, să ajungă în grupele Europa League?
- Încă nu ne-am spus ultimul cuvînt. Mergem la Zagreb să cîştigăm, indiferent că ne vom califica sau nu. Abordăm acea partidă pentru a învinge, vă asigur. Şansele sînt mai mici acum, însă cît vor fi ele, vom juca sperînd să întoarcem soarta calificării.

- Echipa naţională?
- Toate la timpul lor. Acum, mă concentrez pe meciul din Croaţia, apoi pe etapa a 6-a şi vom vedea mai departe ce va fi.

- Chiar a fost adevărată oferta de la Fiorentina din această vară?
- Da, cît se poate de adevărată.

- Şi nu-ţi pare rău că Petrolul a refuzat să te lase să te întorci în Serie A?
- Nu-mi pare rău!

41,00 e cota oferită de Bet365 pentru un succes cu 3-0 al Petrolului la Zagreb


"Eu mai cred în minuni. Vrem să intrăm tare în meci, pentru a ne crea şanse de a întoarce acel 1-3. Lumea zice că nu mai avem şanse cu Dinamo Zagreb, dar noi chiar sperăm"
Sony Mustivar, mijlocaş Petrolul

"3-0 la Zagreb este greu, foarte greu, însă nu ireal. Şi la Craiova se vor împiedica multe formaţii importante, iar noi am învins fără mari probleme. Vrem să nu mai lăsăm locul 1 în Liga 1, dar şi să mergem în grupele Europa League"
Geraldo Alves, fundaş Petrolul

"Am jucat la Craiova suficient cît să învingem. În Europa n-avem nimic de pierdut, mergem la Zagreb să ne batem şi să încercăm victoria"
Felipe Teixeira, mijlocaş Petrolul

"Eram într-o stare proastă, după eşecul cu Dinamo Zagreb, bine că ne-am mai revenit după Craiova. Dacă vom crede cu adevărat, putem învinge cu 3-0 în Croaţia!"
Toto Tamuz, atacant Petrolul

Steaua i-a surprins pe "lupi"
Ploieştenii se arătau încă miraţi duminică seară de eşecul din Ghencea al Stelei în dauna Ceahlăului, scor 0-1. "O mare surpriză. A fost bine pentru noi. Steaua cîştigă de obicei meciurile normale, dar s-a împiedicat", a mărturisit Teixeira. "Se poate spune că a mirat înfrîngerea rivalei noastre, de aceea trebuie să fii atent mai ales în partidele cu formaţii ce vor să se afirme", a punctat şi Geraldo Alves. "Rezultat-surpriză la Steaua. Acum sîntem pe locul 1, însă important e să fim pe această poziţie după etapa 34", a precizat Mustivar.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 August 2014, 12:09

0-3 sau 2-4 inseamna calificare. 1-3 inseamna speranta, prelungiri, penaltiuri. variante sunt multe, cu mmmulta lupta. si un repetir, un 1-4, ca'n orasul berii ar cadea la fix. :) totul este ca petrolul sa dea cel putin 3, la ei... hai petrolul !

solomon_i
solomon_i  •  26 August 2014, 12:01

Cand a facut aceste declaratii inainte de-a intra in bar sau dupa...! Am "muscat-o" si eu ca fraierul si l-am propus la echipa nationala saptamana trecuta. Dar la meciul cu croatii ne-a adus pe majoritatea cu picioarele pe pamant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează