INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // A scos artileria grea » Mihai Stoica, mesaj enigmatic pentru Dan Petrescu: „Baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 10:54

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, i-a transmis în această dimineață un mesaj de felicitare lui Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României. 

Cumva caracteristic, MM a încorporat în postarea sa și câteva ironii, dar și un mesaj enigmatic: „Felicitări și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, făcând referire la experiența „Bursucului” de la Jiangsu Suning, echipă ce a retrogradat sub comanda sa în liga secundă din China. 

„Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică. 

Felicitări încă o dată și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, a scris MM Stoica pe Facebook.

CFR CLUJ // A scos artileria grea » Mihai Stoica, mesaj enigmatic pentru Dan Petrescu: „Baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Bogdan Mara după victoria CFR-ului cu Celtic: „Dan Petrescu a mai avut oferte și nu a plecat ”

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Două întrebări VITALE despre viitorul campioanei + dezbatere: cine e echipa deceniului, CFR sau FCSB?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (42)
magic4ever
magic4ever  •  13 Decembrie 2019, 13:49

FCSB a mers in grupele EL sau UCL doar datorita coeficientului facut de adevarata Steaua Bucuresti pentru ca daca nu era cap de serie se mai califica din an in paste in grupe...

1350199475058355
Dragos Zamfir  •  13 Decembrie 2019, 12:57
Postat de Traian Pavelescu pe 13 Decembrie 2019, 12:32

Normal ca pleacă! Dan Petrescu vine si revine la chefereul haiducesc din cauza ca: are asigurat titlul (arbitrii smenari, cooperative, reciprocități) și joaca in Europa pt a câștiga un contract bănos in exterior! Asta e obiectivul lui prioritar! Stie asta și angajatorul, varga bacsi, dar si el are nevoie de un nume mare de antrenor, ca paravan perfect pentru șmenurile de culise! Deci se servesc unii pe alții și toată lumea mulțumită! Dar asta e noutatea maxima!!! Sa-i facă și pe scoțienii aia serioși sa trântească un meci in Europa ( așa cum afirma cei de la Lazio)! Mare realizare a cuplului Petrescu-Varga bacsi!!!mult peste arpi bacsi !

Așa i-a determinat pe cei de la Celtic, când CFR i-au eliminat din Champions League, nu? Ești ridicol și frustrat, amigo. Lasă gigismele, îndreaptă-te spre Steaua, dacă vrei performanță!

fabius_2014
fabius_2014  •  13 Decembrie 2019, 13:47

MM Stoica a fost un atarnator pe langa Dan Petrescu, Zenga, Protasov, Oli, Reghe, Dică si in primul rand pe langa Gigi. MM fara Gigi nu exista. De fapt si cu Gigi si fara Gigi, MM nu conteaza.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează