INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - STEAUA ROȘIE 1-2

VIDEO Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Românii s-au luat la bătaie la vestiare, spre stupefacția sârbilor: „Haos total în România!”

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie între cele două tabere. +25   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie între cele două tabere.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 01:24 / Actualizat vineri, 27 august 2021 01:36

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, au avut loc scene reprobabile. 

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în fața vestiarelor, între oamenii de la CFR Cluj. 

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”.

VIDEO Bătaie generală după CFR Cluj - Steaua Roșie 

La haosul din zona vestiarelor a fost martor și Marian Copilu. Fostul președintele al clujenilor, conform informațiilor din ultimele ore, a încercat să aplaneze conflictul. Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

Evenimentele ar fi fost declanșate de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj, conform sport.ro.

Varianta sârbilor: un fotbalist al campioanei CFR Cluj s-a bătut cu un om din staff

Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține că încăierarea din vestiar s-ar fi petrecut între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului. Sub titlul „Haos total în România”,  portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

Neluțu Varga, iureș la CFR

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2. Odată cu „principalul” pleacă și întregul lui staff, dar și președintele Marian Copilu. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică. 

+21 FOTO

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (62)
gazistu
gazistu  •  28 August 2021, 00:17

nu voi i-ati socotit pe cei de la CFR, ca-s cei mai profesionisti??

prazburg1948
prazburg1948  •  27 August 2021, 21:31
Postat de napocarepublic pe 27 August 2021, 20:58

Hahaha

Nu ziceai acum cateva zile ca la kfr lucreaza numai profesionisti? Circarilor =))

napocarepublic
napocarepublic  •  27 August 2021, 20:58

Hahaha

Vezi toate comentariile (62)
Comentează