INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

Cristiano Bergodi a fost sunat de cei de la Lazio, pentru a le da informații despre CFR Cluj: „Dan Petrescu a picat într-o grupă grea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 23:32

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, susține că imediat după tragerea la sorți a grupelor Europa League a fost sunat de italieni pentru a se informa în legătură cu CFR Cluj.

„Imediat după ce a fost tragerea la sorți am fost sunat din Italia, de la Lazio, pentru a fi întrebat despre CFR Cluj. Cunosc echipa foarte bine. Din păcate pentru Dan Petrescu, CFR a căzut într-o grupă foarte grea”, a declarat Cristiano Bergodi la Look Sport.

Cristiano Bergodi a jucat pentru Lazio în perioada 1989-1996, iar ca antrenor le-a pregătit în România pe Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș și acum pe FC Voluntari.

PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIOANEI ROMÂNIEI, GRUPA E:

  • CFR Cluj - Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Celtic)
  • Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio - Rennes)
  • Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Lazio)
  • CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio - Celtic)
  • Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Rennes)
  • CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Lazio)

Vezi și: 

CFR Cluj, misiune complicată! Prezentarea adversarelor din grupele Europa League: cum se prezintă Lazio, Celtic și Rennes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  31 August 2019, 12:47

Lul, nici nu e in stare sa vorbeasca romana ca lumea, dar ii tine isonul Bursucului fricos... ba baieti! Pai normal ca sunteti niste invinsi, aveti mentalitatea lor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close