INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - MOLDE 2-0

FOTO 45.000 de inimi roş-albastre » Steliştii au umplut din nou stadionul la meciul cu Molde

Peluza Stelei s-a umplut din nou, fără să țină cont de numele adversarilor +6   FOTO
Peluza Stelei s-a umplut din nou, fără să țină cont de numele adversarilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 26 octombrie 2012 00:16

Fenomenul Steaua a continuat şi aseară, cînd în faţa unui adversar fără nume roş-albaştrii au avut un stadion aproape plin.

Ce dacă e joi seară? Ce dacă ceasul e 22:05? Ce dacă RATB-ul şi Metrorexul nu mai circulă la finalul partidei? Scuzele astea sînt folosite de alţi suporteri, dar la Steaua nu sînt deloc valabile. Nu contează că adversarul e Molde, o echipă norvegiană cu jucători greu de scris şi de citit! Lumea vine la stadion, îndemnată de o dragoste de care doar Steaua se poate bucura acum.

Aseară, pe Arena Naţională au fost de trei ori mai mulţi oameni în tribune decît la derby-ul dintre Dinamo şi Rapid. Oameni zîmbitori, relaxaţi că echipa lor joacă şi e pe primul loc în campionat. Lumea aplaudă, se bucură şi parcă, pentru o seară, a uitat de rivalităţile din campionat. Dinamo a fost înjurată răzleţ, Rapid deloc.

Totuşi, deşi aduce lume multă la stadion, Steaua încă suferă. Roş-albaştrii au public, dar nu şi galerie. Acolo unde cîntecele sînt puţine şi uneori fără rimă. Dar asta se trece cu vedere pentru că atunci cînd 45.000 de oameni scandează la unison "Steaua, Steaua", nu se cutremură doar stadionul, ci se aude pînă la ultimele blocuri din Titan şi din Pantelimon.

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (82)
allexys
allexys  •  27 Octombrie 2012, 00:05
Postat de adrian84 pe 26 Octombrie 2012, 11:01

Unii inteleg prin galerie o peluza dezbracata la bustul gol, pungi cu urina aruncate spre adversari, bombe explodand in sectoarele suporterilor adversi, lupte corp la corp cu paza si jandarmii, alcool la greu....ma, este bine ca nu avem galerie. Dpmdv, o galerie trebuie sa se manifeste zgomotos pentru a incuraja echipa, la meciuri importante, asa zisele derby-uri, sa mai croiasca cate o coregrafie. Steaua a afista intotdeauna coregrafii impresionante la meciurile cu echipele bucurestene, la meciuri importante precum cele cu Real, Middlesborough, AEK Larnaka, FC Timisoara (titlul 23) etc. Pe langa asta, Arena Nationala impune civilizatie dar nu cea inteleasa de galeriile rap. si din.

Comentariul tău... ce e aia coregrafie ? =))))) astept raspuns de la dinamovisti si rapidisti =)))

darfcar
darfcar  •  26 Octombrie 2012, 23:07

De ce mi-ati sters comentariile?Cele lui blue earth sau the cezar sau a multor altora sant cu mult mai ofensatoare si jignitoare,poate-mi trimite-ti un mesaj pe i dunic sau my sport sa stiu si eu de ce ati facut-o.

dinamir
dinamir  •  26 Octombrie 2012, 17:57

Superba pana la final cand si-au huiduit favoritii.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează