INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FENERBAHCE - FC VASLUI, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO)

FOTO Vasluienii sînt gata să dea piept cu infernul de la Istanbul! Ce tactică pregăteşte Şumudică

foto: Gabriel Tănasă +2   FOTO
foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 iulie 2012 21:59

Antrenorul Marius Şumudică nu intenţionează să se apere la Istanbul, pregătindu-le celor de la Fenerbahce un prim unsprezece ofensiv. Fener - Vaslui se va disputa miercuri, de la 21:45, în direct la Pro tv şi liveTEXT pe GSP.ro

SC Vaslui a ajuns încă în această după-amiază în capitala Turciei, stabilindu-şi cartierul general în partea asiatică a Istanbului, pentru a fi mai aproape de arena celor de la Fenerbahce, formaţie pe care o va întîlni Vasluiul în dublă manşă contînd pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Şi la Istanbul, galben-verzii au fost întîmpinaţi de o vreme caniculară, fiind la fel de cald ca în România.

De altfel, la ora meciului sunt anunţate aproximativ 26 de grade Celsius. Gazdele promit că vor avea un stadion plin, anunţîndu-se o prezenţă de peste 50.000 de spectatori. Vasluienii au ajuns încă de la ora prînzului în Turcia, însă Marius Şumudică a ales să-şi ţină echipa la hotel. Abia în această seară, la ora oficială a meciului, Sănmîrtean şi compania vor efectua un antrenament de acomodare şi sînt decişi să facă un meci mare în această seară.


"Nu vreau să pierdem aici în Turcia. Am venit să marcăm. Sîntem pregătiţi să facem un meci mare. Respectăm adversarul, însă ne-am propus să plecăm de la Istanbul cu un rezultat dătător de speranţe", a precizat Marius Şumudică, antrenorul vasluienilor.

Tehnicianul are la dispoziţie întreg lotul şi le-a cerut jucătorilor concentrare maximă şi determinare în joc. Şumi i-a avertizat, totodată, să fie atenţi la brazilianul Alex, considerat drept cel mai periculos fotbalist de la Fenerbahce.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (11)
exs09
exs09  •  01 August 2012, 08:38

Nu ne-am facut niciodata de rusine in EL , sper sa nu o facem nici in seara asta . FortZa Vaslui !

mihai_s
mihai_s  •  31 Iulie 2012, 23:34

nush ce tactica a pregatit sumudica, dar stiu sigur ca porumboiu NU a pregatit tactica din campionat si anume bani la arbitri. deci un 2-0 sec pt fener

puiulamiba
puiulamiba  •  31 Iulie 2012, 22:13

Şi ce mă, ce fotbal au otomanii? au avut şi ei două echipe în Europa League, pe Beşiktaş scoasă de Atletico (cine-i Atletico, nici nu a jucat în CL, îi praf), şi pe Trabzon (care au bătut looserii anului trecut, pe INTER), altă echipă scoasă de nişte nimeni ca PSV. Cine-s turcii mă, au băgat ei bani în fotbal cât a băgat magnatul cerealelor Porumboiu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează